Ρότσα: «Τέλος καλό, όλα καλά» (& vid)

Ικανοποιημένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ηγουμενίτσα. Ο Αργεντινός τεχνικός εξήγησε πως είναι χαρούμενος από την ισοπαλία γιατί ο αντίπαλος κλείστηκε πολύ μετά το 52′ και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ρότσα όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δύο φάσεις, μία για την κάθε ομάδα. Στη δική μας περίπτωση το σουτ πήγε δοκάρι κι έξω, στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου, δοκάρι και μέσα.Επειδή είμαστε μία νέα ομάδα είναι δύσκολο για εμάς να μπορούμε να ξαναμπαίνουμε στα παιχνίδια όταν κάτι στραβώνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία πολύ μεγάλη διαφορά κατοχής της μπάλας. Από το 52’ και μετά ο αντίπαλος κλείστηκε στην άμυνα έχοντας συνεχώς έξι ποδοσφαιριστές να αμύνονται και μόνο δύο στην επίθεση. Όπως κυλούσε το παιχνίδι, φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στην τελευταία φάση και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί το γκολ πέτυχε ένας ποδοσφαιριστής που επανήρθε στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες. Ήταν μία απουσία από τις τρεις μεγάλες που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, που είναι οι Μπίκας, Κολτσίδας και Πατσέκο. Αυτό που μας στέρησε το ποδόσφαιρο στην Καβάλα, μας το έδωσε στον σημερινό (20/03) αγώνα. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο.

Είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ κλειστός και διέθετε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Τέλος καλό, όλα καλά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις