Αναγέννηση Καρδίτσας: “Απαιτούμε σεβασμό”

Απάντηση σε χαμηλούς τόνους από την Αναγέννηση Καρδίτσας στην ΑΕΛ και με αφορμή την ανακοίνωση των Βυσσινί σε βάρος τριών ποδοσφαιριστών της ΑΣΑ.

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η Αναγέννηση Καρδίτσας από την πρώτη κιόλας ημέρα έχει αποδείξει πως είναι μία μεγάλη οικογένεια, η οποία αποτελείται από τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και φυσικά τον κόσμο της που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας από την αρχή. Το σύνθημα μας «Μία Πόλη-Μία Ομάδα-Μία Οικογένεια» βρήκε απόλυτη εφαρμογή τη φετινή σεζόν και να είναι άπαντες βέβαιοι πως θα συνεχίσει να ισχύει στον μέγιστο βαθμό.

Ότι έχουμε πετύχει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο το έχουμε πετύχει με την αξία και με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας μας και δεν είναι ανεκτές προσωπικές απόψεις που τους θίγουν και τους προσβάλλουν. Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας σέβεται όλες τις ομάδες, την ιστορία τους και τους ανθρώπους που τις εκπροσωπούν. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει τόσο με την εν γένει συμπεριφορά μας όσο και με τη φιλοξενία μας στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας, η οποία πάντοτε υπήρξε υποδειγματική και θα συνεχίσει να είναι.

Ως εκ τούτου απαιτούμε και από τις υπόλοιπες ομάδες να σεβαστούν τους ανθρώπους του Συλλόγου μας, την μεγάλη ιστορία μας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας, όπως αντιστοίχως πράττει και η Αναγέννηση».

Πηγή: FL News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις