«Δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται…»

Παράκληση στο Διαιτητικό Δικαστήριο για έκδοση γρήγορων αποφάσεων με αφορμή τη νέα αναβολή σε προσφυγές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Από τις αρχές Ιανουαρίου έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής – ενεργοποίησης ποινών σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας οι Στέργιος Δημόπουλος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Μανώλης Αλιατίδης. Έπειτα από αρκετό καιρό προσδιορίστηκαν να συζητηθούν από το Διαιτητικό Δικαστήριο, όμως δόθηκε αναβολή. Από το ρεπορτάζ του FL News προκύπτει ότι αυτό συνέβη, γιατί οι κλήσεις δεν κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ, αλλά στην… ερασιτεχνική.

Η πρόεδρος της έδρας Κατερίνα Αποστολάκη ανέβαλε αρχικά για τις 20 Φεβρουαρίου, με τον νομικό εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών, Μανώλη Αλαφραγκή να απευθύνει παράκληση για γρήγορες αποφάσεις και να κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχει διέλθει ο χρόνος που προβλέπει ο κανονισμός. Αυτός δεν λέει ότι η αίτηση κατατίθεται ενώπιον του Διαιτητικού, αλλά είς το Διαιτητικό. Παλιότερα γινόταν αυτόματα η επιβολή – ενεργοποίηση. Μετά έγινε μονομελές κα ακολούθως επταμελές, με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς χρόνος. Προχθές ο κύριος Κούγιας μίλησε για το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου που περιέχει ένα ιδιώνυμο ποινικό αδίκημα, αυτό της αλλοίωσης αποτελεσμάτων και βαθμολογικού πίνακα επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Οι τρεις αιτήσεις είναι από τις 3 και 9 Ιανουαρίου. Παράκληση να εκδίδονται αποφάσεις οίκοθεν. Αναβάλατε για τις 20 Φεβρουαρίου και θα παρακαλάμε όλοι να πληρώσει στις 28. Αν δεν το κάνει, όλο αυτό τον χρόνο από τις αρχές Ιανουαρίου ως το τέλος Φεβρουαρίου η Αναγέννηση δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται και τα αποτελέσματά της θα έπρεπε να είχαν ανατραπεί. Ποιος θα έχει την ευθύνη;».

Η πρόεδρος εν τέλει ανέβαλε για τις 6 Φεβρουαρίου, οπότε και θα συζητηθούν οι τρεις αιτήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις