Σαριμπαλίδης στο goalpost: “Εκπληκτικός ο κόσμος, θα δείξει αν θα μείνω”

Δηλώσεις στο goalpost.gr πραγματοποίησε ο πλέι-μέικερ της Νίκης Βόλου, Κώστας Σαριμπαλίδης, στον “απόηχο” του νικηφόρου ντέρμπι της ομάδας του, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, την περασμένη Κυριακή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

“Θα ήθελα να ξεκινήσω αναφέροντας πως η ομάδα μας αδικείται από τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Βάσει συνόλου και δυναμικής, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, κάναμε κάποιες “κακές” ήττες από τον πρώτο γύρο και μείναμε κάπως πίσω. Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι το οποίο αποδείξαμε και στο παιχνίδι της Κυριακής. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, το θέλαμε πολύ για εμάς, τη διοίκηση και τον κόσμο μας και τα καταφέραμε”.

Για την ατμόσφαιρα στο “Κλειστό”:

“Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε αυτόν τον κόσμο δίπλα μας, όλη τη χρονιά. Αν η ομάδα, τη νέα σεζόν, προσέξει 1-2 πράγματα στο “στήσιμό” της και αυτός ο κόσμος είναι δίπλα της, η Νίκη, δεδομένα, τα επόμενα χρόνια, θα βρίσκεται σε ψηλότερες κατηγορίες”.

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του “MVP” του ντέρμπι:

“Θεωρώ πως άλλος ήταν MVP, όχι εγώ. Ο Λόλας. Έβαλε 14 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ. Με “κοντράρει” (σ.σ. γέλια). Θεωρώ ότι όλη η ομάδα απέδωσε καταπληκτικά, έχουμε αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, τις τελευταίες εβδομάδες. Φαίνεται στο “παρκέ” αυτό. Μας έχει βοηθήσει πολύ κι η έλευση του Μπουρδάνου, μας “ελευθέρωσε” αγωνιστικά, άσχετα από το γεγονός ότι το παιδί δεν είναι καλά, είναι τρελός (σ.σ. γέλια). Πλέον, όλοι έχουμε πιο ξεκάθαρους ρόλους, μπορώ εγώ να δημιουργήσω ευκολότερα και, παραδείγματος χάρη, ο Σάκης (σ.σ. Κουτίνας) έχει τους χώρους να δημιουργήσει και να κάνει σκορ, που είναι και η αγαπημένη του δουλειά. Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, αλλά στα τελευταία παιχνίδια είμαστε πιο “δεμένοι” και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ, παίζουμε καλά”.

Για το αν θα μείνει και του χρόνου στη Νίκη:

“Από τη Νίκη, σε επίπεδο διοίκησης, με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ίσα-ίσα, γνωρίζοντας την κατάσταση σε πολλές ομάδες, είμαστε ευγνώμονες που εκείνος είναι τυπικότατος στις υποχρεώσεις του απέναντί μας, και με το παραπάνω. Κάναμε μία συζήτηση το περασμένο καλοκαίρι κι είπαμε πως συνεχίζουμε για μία ακόμα χρονιά και βλεπουμε. Από ‘κει και πέρα, δε ξέρω τί μπορεί να γίνει. Έχω αρκετές υποχρεώσεις στη Λάρισα, τα χρόνια περνάνε, είναι δύσκολο και το “πήγαινε-έλα” από Λάρισα στο Βόλο και πίσω. Δεν αποκλείω να συνεχίσω εδώ, θα δείξει το μέλλον”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις