«Η Βέροια έχει καλύτερα στατιστικά και από την… Μπάγερν Μονάχου»

Ο πρώην παίκτης Εργοτέλη και ΟΦΗ και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τρομερές ατάκες!

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό το 2007 με την φανέλα του Εργοτέλη, έκανε μια μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, από δύο θητείες σε ΟΦΗ και Εργοτέλη, μια τριετία στην γενέτειρα του Λάρισα ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Φέτος, μετράει 10 συμμετοχές με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ, ενώ τον Σεπτέμβριου του 2020 μια κοινοποίηση του στο φλέγον θέμα του κορωνοϊου, προκάλεσε αντιδράσεις, στο οποίο αναφέρεται.

Τον Αύγουστο, ο ”Kούτσια Kill” κλείνει τα 33 του χρόνια και μέσα από το Capitano.gr γυρίζει το χρόνο πίσω, μιλάει για ΟΦΗ – Εργοτέλη, την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, την στάση του απέναντι στο εμβόλιο, την Superleague 2, σε μια συνέντευξη για όλα.

 

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας και το συμβόλαιο του

Καλή ομάδα έχουμε, όμως δύσκολη άνοδος. Η Βέροια έχει καλύτερα στατιστικά φέτος και από την… Μπάγερν Μονάχου. Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου, δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο, ίσως μετά το Πάσχα.

Για την φετινή Superleague 2 και το σύστημα διεξαγωγής

Σαν όμιλοι είναι τοπ, εμένα μου αρέσει. Δεν έχουν οι ομάδες μεγάλα ταξίδια, όμως να είχαν ομάδες προνόμιο να διεκδικήσουν κάτι, όχι να ανεβαίνει μόνο ένας από δύο ομίλους.

Σου λείπει το Ηράκλειο;

Οι κουμπάροι μας είναι κρητικοί, από το Ηράκλειο έχω επαφές και φίλους. Βέβαια λόγω συνθηκών έχω 2 χρόνια να κατέβω, ήταν και ο κορωνοϊος, θέλω πολύ να ξαναέρθω. Πιστεύω φέτος θα είναι διαφορετικά

Θύμισε μου τι είχε γίνει με μια ανάρτηση σου το 2020 για τα εμβόλια κατά του covid 19;

Είχα κοινοποιήσει ένα κείμενο, δεν το είχα γράψει εγώ, συμφωνούσα σε 10 πράγματα. Ήταν και πρώτο θέμα τότε… καταλαβαίνεις.

Για τους ποδοσφαιριστές στην εποχή του κορωνοϊου, ποιες οι δυσκολίες;

Εγώ το βίωσα προσωπικά που δεν είχα κάνει εμβόλιο και ήμουν ξεκάθαρος ότι θα το περνούσα σαν ίωση. Όταν κόλλησα την Δέλτα, έτσι το πέρασα. 13 ημέρες ήμουν θετικός. Φέτος, με το που γύρισα από τραυματισμό κόλλησα covid και έμεινα εκτός ένα μήνα.

Το έκανες το εμβόλιο ή έμεινες στην αρχική σου απόφαση. Αν θες απαντάς.

Όχι φυσικά, εννοείται ότι δεν το έκανα. Όπως το πέρασα, αν ήμουν 70 χρονών ή είχα υποκείμενα νοσήματα δεν ξέρω πως θα το περνούσα. Έχω αρρωστήσει με πυρετό παλαιότερα και ήταν πιο δύσκολο από αυτό. Δεν μειώνω τον covid 19. Το μεγαλύτερο ποσοστό, φαντάζομαι, δεν χρειαζόταν το εμβόλιο.

Η πρόταση από Αζερμπαϊτζάν

To 2019 το συμβόλαιο μου με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε, είχα μια πρόταση από Αζερμπαϊτζάν με καλά χρήματα όμως κάπου κόλλησε και δεν ολοκληρώθηκε. Αρχικά είχα πει να περιμένω τον Ιανουάριο, όμως τελικά πήγα στο Βόλο, λόγω και μιας επιχείρησης στη Λάρισα που είχα ανοίξει. Έτσι αποφάσισα και πήγα. Μετά ήρθε η Δράμα (Δόξα), είχα πει δεν ήθελα ξανά Football League.

Έβγαλες χρήματα από το ποδόσφαιρο;

Χρήματα ναι έβγαλα αλλά έχασα κιόλας, από ομάδες που μου χρωστάνε και από νόμους που έπεσαν ομάδες.

Πως φαντάζεσαι τον Κουτσιανικούλη σε 2 χρόνια;

Koίτα, πλέον είμαι σε φάση που κοιτάω το τώρα, την επόμενη μου χρονιά. Έχω κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θα παίζω όσο μπορώ, με αυτό ζω, αυτή είναι η καθημερινότητα μου. Δεν θα είναι εύκολο στα 35 μου να πω σταματάω. Με βοηθάει το σώμα μου, θα πάω όσο… πάει. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου ως προπονητή.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο capitano.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις