“Αναιρέστε την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των οπαδών της Νίκης”

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση για απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της Νίκης, εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Αναγέννησης Καρδίτσας

Αναλυτικά:

“Ένα Θεσσαλικό ματς πάντα αποτελούσε γιορτή, δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια τίποτα δεν μοιάζει με παλαιότερα. Και όταν λέμε γιορτή εννοούμε να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι οπαδοί και από τις ΔΥΟ ομάδες, να μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα και ασφαλής από τη μια πόλη στην άλλη.

Την ίδια ώρα που βουλευτές και άλλα δημόσια πρόσωπα κινούνται με πολυτελείς συνοδείες όπου και όποτε θέλουν, οι οπαδοί σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας τους απαγορεύουν να αλλάξουν νομό ακόμη και για λίγα χιλιόμετρα κάνοντας μπλόκα σε όλους τους δρόμους για να μην μετακινηθούν αντί να τους συνοδεύσουν όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού ΕΚΤΟΣ από την Ελλάδα.

Όλες αυτές οι ωραίες αναμνήσεις που όλοι έχουμε παίρνοντας αμάξια, λεωφορεία, τρένα, πλοία με φίλους για να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας γυρνώντας όλη τη χώρα δεν θέλουμε να αποτελέσουν παρελθόν αλλά να μπορούμε να ταξιδεύουμε ελεύθερα σε όλα τα γήπεδα γιατί είναι δικαίωμα μας. Οι απαγορεύσεις οδηγούν σε περισσότερα προβλήματα παρά στη λύση τους !

Καλούμε για δεύτερη φορά όπως κάναμε και στον αγώνα με την Αελ τις ΠΑΕ, την αστυνομία και το υπουργείο Αθλητισμού να αναιρέσουν την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Νίκη Βόλου και να ανοίξουν θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς !

Ελεύθερες εκδρομές για όλους

Ultras gate 3”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις