“Του έχει πάρει τον αέρα”: 3/4 νίκες στα τελευταία ντέρμπι, τρίτο “διπλό” την τελευταία οκταετία!

Η Νίκη Βόλου κέρδισε το Σάββατο (2/4), για δεύτερη φορά φέτος, αυτήν τη φορά στην έδρα του, τον Ολυμπιακό Βόλου και “τρέχει” ένα δυνατό σερί στα βολιώτικα ντέρμπι, κατά τα τελευταία αγωνιστικά έτη.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι, στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους, απέναντι στους ερυθρόλευκους έχουν κερδίσει τρεις φορές, μία την αγωνιστική σεζόν 2019-20, πάλι στη Νεάπολη, σε ματς εντός έδρας, με σκορ 2-0, και δύο φορές φέτος, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο, ξανά τη σεζόν 2019-20, στο γήπεδο της Νεάπολης, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (1-1). Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Νίκη, σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του 2019, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τους ερυθρόλευκους, ως γηπεδούχοι, να κερδίζουν τους κυανόλευκους, στο Πανθεσσαλικό, με 2-0.

Παράλληλα, η Νίκη, το περασμένο Σάββατο, πραγματοποίησε το τρίτο της “διπλό” στην έδρα του αιωνίου της αντιπάλου, στα τελευταία έξι ντέρμπι, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, την τελευταία οκταετία. Πρόκειται για ένα επίτευγμα ιδιαιτέρως σημαντικό, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει τη Νίκη, στην έδρα της, σε επίπεδο πρωταθλήματος, από την αγωνιστική σεζόν 1980-1981! Θυμίζουμε πως, πέρα από την κυανόλευκη επικράτηση του περασμένου Σαββάτου επί του Ολυμπιακού, στην έδρα του, η Νίκη έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, την αγωνιστική σεζόν 2013-14 (0-1) και 2017-18 (1-3), σε ΕΑΚ και Πανθεσσαλικό, αντίστοιχα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις