Χωρίς τρεις με ΠΑΟΚ Β’ την Τετάρτη η Νίκη

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’, το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4, 14:45), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με προπονήσεις στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ.

Την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν αποκατάσταση, με τους υπόλοιπους να φέρουν εις πέρας ένα δυνατό προπονητικό πρόγραμμα. Σήμερα, Δευτέρα, άπαντες προχώρησαν εκ νέου σε πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, πριν την αναμέτρηση, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να γνωρίζει ήδη σε ποιους ποδοσφαιριστές του δεν μπορεί να υπολογίζει.

Αρχικά, εκτός πλάνων παραμένει ο Αντόνιο Ροχάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Νίκης ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του στο πόδι, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και δε θα είναι στη διάθεση του τεχνικού του τιμ. Παράλληλα, απόντες από την αναμέτρηση απέναντι στη δεύτερη ομάδα του “Δικεφάλου”, θα είναι οι Παύλος Κυριακίδης και Νέτι Μέτσε. Ο πρώτος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας που αποκόμισε από τις επτά συνολικά κίτρινες κάρτες που έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος επίσης έχει συμπληρώσει επτά “κίτρινες”, θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις