Βενέτης: “Ευχαριστημένος από την εξέλιξη του ντέρμπι, θα γίνει σύντομα νέα ΑΜΚ”

Συνέντευξη παραχώρησε, στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Βασίλης Βενέτης, μέσω της οποίας μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στην οποία, σύντομα, θα πραγματοποιηθεί νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με την ομάδα και τον κόσμο:

“Η ομάδα είναι προσηλωμένη 100%. Για την ομάδα, το ντέρμπι είναι ένα παιχνίδι που της έδωσε τρεις βαθμούς ή έναν ή κανέναν. Τα παιδιά ήξεραν μετά το νικηφορό ντέρμπι πως την Τετάρτη έχουν άλλο παιχνίδι που δίνει, επίσης, τρεις βαθμούς, οπότε συγκεντρώθηκαν αμέσως στο προσεχές ματς. Η ομάδα, την Κυριακή, είχε προπόνηση. Οι φίλαθλοι, όμως, το βλέπουν διαφορετικά. Έτσι είναι τα ντέρμπι, σε όλες τις πόλεις. Είναι ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της χώρας. Λογικό να χαρούν παραπάνω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τους φιλάθλους, για την αντιπαράθεση, για την “καζούρα”, σε κέρδισα, με κέρδισες. Αν μείνει σε αυτό η ομάδα, όμως, έχασε τον στόχο μετά.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το ντέρμπι για έναν λόγο. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς για τον αντίπαλο, έπαιζε την κατηγορία του. Παρ’ όλα αυτά, εξελίχθηκε πολύ καλά, αν εξαιρέσεις 2-3 πέτρες που έφυγαν προς την κερκίδα μας. Η φιλοξενία μας ήταν πολύ καλή, οι φίλαθλοί μας, οι 30 προσκεκλημένοι ήταν έτοιμοι να μην αντιδράσουν σε τίποτα. Δεν έγινε το παραμικρό, αν αναλογιστούμε τη σοβαρότητα του αγώνα για τον Ολυμπιακό. Όλα κύλησαν ομαλά”.

Για το γεγονός ότι αποχώρησε από το γήπεδο, προς το τέλος του αγώνα:

“Σε κάθε αγώνα έχω αγωνία και σε κάθε καλό αποτέλεσμα, χαίρομαι. Τώρα για το πού πήγα, είναι γούρια αυτά που δεν κάνει να τα λέμε εδώ. Έφυγα στο 85’΄(σ.σ. γέλια)”.

Για το αν έρχονται και καλύτερα για τη Νίκη:

“Αυτό δεν είναι τωρινό, πάντα στόχος είναι το καλύτερο, δεν είναι στάσιμος ο οργανισμός. Αναζητάμε πάντα το καλύτερο. Είμαστε, εκ φύσεως, αισιόδοξοι άνθρωποι, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο. Είναι το DNA της έτσι”.

Τέλος, αναφέρθηκε στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τη νέα ΑΜΚ, λέγοντας:

“Σύντομα θα γίνει, προκειμένου να μοιραστούν οι μετοχές, αλλά και να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις. Μέσω των συνελεύσεων, είναι καλό να συζητάμε, να αφουγκραστούμε τα γεγονότα, να πάρουμε τις αποφάσεις μας, για το μέλλον του οργανισμού και τον σχεδιασμό του, γενικά. Είναι σίγουρο ότι θα πάμε ξανά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Αυτήν τη στιγμή, το μετοχικό κεφάλαιο είναι στα 900.000 ευρώ, αλλά δεδομένα έχουμε ξεπεράσει, κατά πολύ, το ένα εκατομμύριο. Οι ανάγκες της ομάδας ήταν πάρα πολύ μεγάλες φέτος. Λεφτά από το στοίχημα δεν μπήκαν κι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ελάχιστα. Ενώ μιλούσαμε για μεγάλα ποσά, δεν κύλησε όπως τα περιμέναμε τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα τα κάλυψε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις