Βενέτης για τον χώρο του ΟΣΕ: “Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος”

Την είδηση πως το πάρκινγκ του ΟΣΕ έχει, σχεδόν, αδειάσει από όσα υπήρχαν εκεί και πως σύντομα θα παραδοθεί στη Νίκη, προκειμένου να δημιουργηθεί ακόμα ένα γήπεδο για την ικανοποίηση των αναγκών της ομάδας έδωσε, μέσω της συνέντευξής του στον Γιώργο Μαστρογιάννη και τον BlueheartFM 105,1, ο αντιπρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γενικά, για τα έργα στο “Παντελής Μαγουλάς”:

“Είναι μία προσπάθεια ετών όλος αυτός ο χώρος να αλλάξει μορφή. Και δε μιλάω μόνο για το “Μαγουλάς”, μιλάω και για τον ΟΣΕ, δίπλα. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες. Πρέπει κι εμείς να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το πώς ακριβώς θα υλοποιηθούν όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Αν θα υπάρξει κάποιος αναπτυξιακός νόμος, αν θα υπάρξει κάποια παρέμβαση της Πολιτείας, αν θα βοηθήσουμε κι εμείς οικονομικά, ως ομάδα”.

Για τον χώρο πάρκινγκ του ΟΣΕ:

“Είμαστε, για πρώτη φορά, πιο κοντά από ποτέ προς το τέλος. Τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί όλα από το πάρκινγκ. Έχει μείνει ένας μηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος έχει, περισσότερο, αρχειακή αξία, μουσειακή αξία και κάποια αρχεία, βιβλία κι έγγραφα, τα οποία έχουν αποθηκευτεί σε 15 κούτες και νομίζω πως είμαστε στο τέλος περιόδου αναμονής, η οποία διήρκεσε περίπου 3-4 χρόνια. Βλέπετε πόσο αργές είναι οι διαδικασίες.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσει να δημιουργείται ένας χώρος, όπως στο γήπεδο του ΟΣΕ, από την πάνω πλευρά, ο οποίος αποδείχθηκε σωτήριος για την ομάδα μας. Άλλο σχεδιασμό είχαμε στην αρχή, άλλον χώρο νομίζαμε ότι θα χρησιμοποιούμε ως προπονητικό κέντρο, μας το άλλαξαν μετά. Γι’ αυτό λέμε, πάντα, πως πρέπει να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Το γήπεδο στον ΟΣΕ είναι το μοναδικό γήπεδο, τους τελευταίους μήνες, που εξυπηρετεί την ομάδα μας. Θα γίνει ένας αντίστοιχος χώρος, μικρότερων διαστάσεων, μόλις μας παραδοθεί το πάρκινγκ, με φυσικό χλοοτάπητα, κατά πάσα πιθανότητα. Οι ανάγκες της ομάδας μόνο σε φυσικό χόρτο ικανοποιούνται”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις