Αυλαία με τρία ματς για την SL2

Τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β (14:45 ΕΡΤ3) και Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β (17:00 ΕΡΤ3) είναι αυτά που δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Betsson Super League 2.

Με τρία ματς ανοίγει σήμερα Σάββατο (9/4), το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Για τον Βόρειο όμιλο στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ξάνθη θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, όπως και η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από την Λάρισα και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας, στην μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για τον Νότιο όμιλο, σε ματς που επίσης θα γίνει στις 17:00 το Αιγάλεω  αντιμετωπίζει στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», τον Παναθηναϊκό Β. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στοχεύει στην όγδοη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλει να βάλει τέλος, στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που έχει χωρίς νίκη. Από την πλευράς τους οι «πράσινοι» του Χαβιέ Βάθκεθ επιζητούν επίσης την επιστροφή τους στις νίκες, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία που είχαν με την Καλλιθέα…

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 14:45 για τον ίδιο όμιλο, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λεβαδειακός τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ Β. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Ταουσιάνη, οι οποίοι μετρούν 3 σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες θέλουν να προσθέσουν μια ακόμα στο σερί τους και παράλληλα να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά, από τις ομάδες που βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Στον αντίποδα η Ένωση του Νίκου Παναγιωτάρα μετά την εντός έδρας νίκη της, σε βάρος του Ηρόδοτου στοχεύει στο τρίποντο, που θα της δώσει την δυνατότητα να «σκαρφαλώσει» στην 6η θέση της βαθμολογίας…

Βόρειος όμιλος

17:00 Ολυμπιακός Β – Θεσπρωτός

Νότιος όμιλος
17:00 Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β (ΕΡΤ3)
14:45 Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις