Για το γόητρο, τον κόσμο και το… ρεκόρ της η Νίκη με ΑΕΛ – “Γεμίζει” η Νεάπολη

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4, 15:00) την ΑΕΛ, στο γήπεδο της Νεάπολης και θέλει ακόμα μία νίκη, για το γόητρό της, τον κόσμο της και το… “επικό” κυανόλευκο ρεκόρ μισού αιώνα.

Οι κυανόλευκοι, εδώ και πολλές εβδομάδες, επαναλαμβάνουν πως δεν πρόκειται να “χαριστούν” σε καμία ομάδα που διαθέτει ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο από εκείνους. Κι όπως δεν το έκαναν με τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, κερδίζοντάς τες όλες, έτσι σκοπεύουν να κάνουν και απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΛ, η οποία “κυνηγά” τη Βέροια, ούσα δύο νίκες μακριά της. Εξάλλου, πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι γειτονικών ομάδων και πόλεων, το οποίο ο κόσμος της Νίκης το περιμένει πώς και πώς. Με μία γρήγορη ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπαδοί της Νίκης, σε καθημερινή βάση, ζητούν συσπείρωση του κόσμου της ομάδας τους, προκειμένου οι κερκίδες της Νεάπολης να γεμίσουν. Μία ακόμα νίκη σε ένα ντέρμπι θα είναι ένα πολύ σημαντικό δώρο της ομάδας στον λαό της, πράγμα που ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι ποδοσφαιριστές τους το αφουγκράζονται σε απόλυτο βαθμό.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο για την ομάδα της Νίκης, όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι. Αν η Νίκη κερδίσει την ΑΕΛ, θα πραγματοποιήσει την έβδομη συνεχόμενη επικράτησή της στο πρωτάθλημα, επίδοση που θα είναι η καλύτερη για τους κυανόλευκους, σε επίπεδο δεύτερη τη τάξει εθνικής κατηγορίας, τα τελευταία 45 χρόνια!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις