Νίκη και… “δώρα” επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην 31η αγωνιστική

Νίκη που θα διατηρήσει “ζωντανές” τις πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό του επιθυμεί, απέναντι στα Τρίκαλα, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4, 15:00), στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ολυμπιακός Βόλου, “κρυφοκοιτώντας”, παράλληλα, και τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών του, στο πλαίσιο της κρισιμότατης 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 21 πόντους, “συγκατοικώντας” με τα Τρίκαλα που, εδώ και αρκετές εβδομάδες, παρουσιάζουν σημάδια ολικής διάλυσης, με τα ρεπορτάζ, στη γειτονική πόλη, να αναφέρουν πως το ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό, ίσως να είναι και το τελευταίο για τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα, με τους ποδοσφαιριστές των κυανέρυθρων να σκέφτονται να αποσυρθούν, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων. Απόλλων Λάρισας και Πιερικός, οι δύο ομάδες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν επτά κι έξι βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα, ενώ οι επίσης συνδιεκδικητές της παραμονής, Πανσερραϊκός και Καβάλα, βρίσκονται πέντε πόντους πάνω από εκείνον.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν τις μαθηματικές τους πιθανότητες για τη σωτηρία. Φυσικά, θα περιμένουν και… “δώρα” από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των υπόλοιπων “μνηστήρων” της παραμονής, με τον Απόλλωνα Λάρισας να φιλοξενείται από τον Αλμωπό, τον Πιερικό να αγωνίζεται στην έδρα του με τη Βέροια, τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται στην Ηγουμενίτσα, κόντρα στον Θεσπρωτό και την Καβάλα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις