Μόνο νίκες ο ΓΣΑ, 6-1 τον Άθλο Αλμυρού

Συνεχίζει αγωνιστική με αγωνιστική να διευρύνει το σερί των νικηφόρων και μόνο την εφετινή σεζόν αποτελεσμάτων ο Γ.Σ. Αλμυρού. Η ομάδα του Λ. Καλογήρου επικράτησε με 6-1 τον Άθλο στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, παίζοντας με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και μάλιστα με τον 14 χρόνο Κοντογιωργάκη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός από τον προπονητή του στην θέση του τερματοφύλακα.

Γεμάτο από φάσεις και γκολ το α’ μέρος και 3-1.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τον Γυμναστικό φυσικά να έχει τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ στο 13′ στην πρώτη ουσιαστικά σοβαρή επίσκεψη στα καρέ του Μέμμου. Συγκεκριμένα ο Ν. Βούλγαρης πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων κάνοντας έτσι το 1-0. Η αντίδραση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Άθλου ήταν άμεση στο γκολ του Αλμυρού και στο 15′ ο Γιαννακός με κεφαλιά έκανε το 1-1. Αυτό το τέρμα αρχικά έδειξε να αποσυντονίζει τους γηπεδούχους και να δίνει αέρα στους φιλοξενούμενους και ένα λεπτό αργότερα, έφτασαν και πάλι με αξιώσεις στα καρέ του Κοντογιωργάκη με τον Ξηροκώστα να επιχειρεί το σουτ εκτός περιοχής, βλέποντας όμως την προσπάθεια του να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Στο 25′ οι ποδοσφαιριστές του Λ. Καλογήρου πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με κεφάλια του Μαλισσόβα, μιας και η μπάλα έμεινε “ζωντανή” εντός περιοχής έπειτα από επέμβαση του Μέμμου σε σουτ του Π. Βούλγαρη. Στο 31′ οι γηπεδούχος ομάδα έκανε το 3-1 με τον Κοντοβά, που έβαλε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, μιας και από απόσταση 35 μέτρων η “βολίδα” του κατέληξε στα δίχτυα του Μέμμου πάρα την προσπάθεια του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να απομακρύνει το σουτ κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το σκορ για το α’ μέρος.

Επιθετικός μονόλογος του Γυμναστικού 6-1 τελικό.

Το δεύτερο μέρος παίχτηκε εξ ολοκλήρου στα ¾ του γηπέδου με τον Γυμναστικό να πολιορκεί κυριολεκτικά την εστία του Μέμμου. Στο 71′ ο Π. Βούλγαρης έβαλε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, μιας και αξιοποίησε εις το έπακρον την εξαιρετική σέντρα του Τσόγκα από τα δεξιά και με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 4-1. Στο 74′ το σκορ έφτασε στο 5-1 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θωμαΐδη, που κέρδισε ο Κοντοβάς σε ανατροπή του, από τον Μέμμο έπειτα από κάθετη μπαλιά του νεοεισελθόντα Αντζούρη. Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Κρανιάς με σουτ από θέση έξω-αριστερά στο 90′ έπειτα από νέα ασιστ του Αντζούρη υπογράφοντας λοιπόν το τελικό 6-1.

Συνθέσεις:


Γ.Σ. Αλμυρός:
(Λ. Καλογήρου) Κοντογιωγάκης, Φαράντος(46′ Τσόγκας),Ξηρομερίσιος (72′ Αντζούρης), Πλαβός, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Ράπτης (44′ λ.τρ. Κρανάς), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης, Κοντοβάς.

Άθλος: Μέμμος, Δημόπουλος, Τσεκρέζι, Δάρης, Κοντογιάννης, Κοντοβάς, Νικολάου, Γιαννακός (46′ Λιάκος), Μπάζης (78′ Νικογιάννης), Δήμας, Ξηροκώστας (78′ Φάτσης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις