Σιαμέτης: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πιστεύω ότι θα ανέβουμε”

?????????????????????????????????

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της ανάδειξης του Πυράσου ως πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΘ, πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο προπονητής της ομάδας της Αγχιάλου, Γιάννης Σιαμέτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

Εκ του αποτελέσματος, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη γενική πορεία της ομάδας μας. Θέσαμε το καλοκαίρι τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και το καταφέραμε, οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Μέσα στη σεζόν, ήμασταν ψηλά από την αρχή, ήμασταν πρώτοι, κάναμε λίγες ήττες, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Κάποια στιγμή ξεφύγαμε αρκετά στη βαθμολογία και νομίζαμε πως θα “καθαρίσουμε” πιο νωρίς, αλλά είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα στην πορεία και παίζαμε, μέχρι το τελευταίο ματς, για τον τίτλο. Τέλος καλό, όλα καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε το πρωτάθλημα, μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, λόγω και των αναβολών. Καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί και πρωταθλητές απ’ όλο αυτό, οπότε όλα καλά”.

Για τη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν:

“Έχουμε μπροστά μας και τον στόχο του Κυπέλλου, παίζουμε τελικό, μετά το Πάσχα, αναμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό. Φυσικά, υπάρχουν και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, είναι έξι παιχνίδια που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, καθώς μπορούν να μας δώσουν την άνοδο. Θα δουλέψουμε, όπως όλη τη χρονιά, για να παρουσιαστούμε δυνατοί και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να “βγούμε” κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις