Στη Λάρισα ήταν Ολυμπιακός Βόλου, πρέπει να είναι και στην Κατερίνη

“Γλυκόπικρη” γεύση άφησε στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, η ισοπαλία που απέσπασε στο “Αλκαζάρ” από την ΑΕΛ, το μεσημέρι της Κυριακής.

Γλυκιά, από την άποψη ότι, σε μία πολύ δύσκολη έδρα, δεν ηττήθηκε και συνέχισε να έχει τις δικές του μαθηματικές πιθανότητες για την παραμονή του στη Super League 2. Παράλληλα, όμως, και πικρή, διότι οι ερυθρόλευκοι, στη Λάρισα, πραγματοποίησαν, ίσως, την καλύτερη εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα, ενδεχομένως, να τους αδικεί. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο Αλκαζάρ, ήταν άριστος τακτικά, είχε σωστή συμπεριφορά, όσον αφορά τη διαχείριση του ματς, “χτυπώντας” στους κενούς χώρους την ΑΕΛ κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει το “διπλό”. Το θέμα είναι πως, κατά την υφισταμένη χρονική συγκυρία, αυτό δε φτάνει στον Ολυμπιακό. Ματς που μπορεί να τα κερδίσει, πρέπει να τα κερδίσει, άσχετα με την δυναμικότητα του αντιπάλου. Όταν σε μία χρονιά έχουν υπάρξει τόσες αγωνιστικές… “στραβές”, ποντάρεις και στις… “υπερβάσεις”, για να εκπληρώσεις τους στόχους σου.

Μία τέτοια “υπέρβαση” από τον Ολυμπιακό επιβάλλεται να γίνει στην Κατερίνη, απέναντι στον Πιερικό, την Μεγάλη Τετάρτη. Πλέον, δεν υπάρχει “χρειάζεται” στο ερυθρόλευκο λεξιλόγιο, υπάρχει “πρέπει”. Για τον Ολυμπιακό, μένουν τρία ματς, από τα οποία πρέπει να πάρει εννιά πόντους. Δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι, φέτος, δεν εμπνέουν την αγωνιστική εμπιστοσυνη πως μπορούν να πετύχουν κάτι τέτοιο εύκολα. Η εμφάνιση στο “Αλκαζάρ”, όμως, μπορεί να γίνει το έναυσμα για ένα νικηφόρο “finish” του Ολυμπιακού που μπορεί να του δώσει την παραμονή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις