Βλαχομήτρος: «Να κλείσουμε καλά τη χρονιά»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, το μεσημέρι της Κυριακής (1/5, 14:45), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από την αρχή της χρονιάς, είχαμε βάλει στόχο να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις. Το καταφέραμε, αλλά γενικά μας μένει μία πικρία, στο τέλος της σεζόν, διότι, αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε μια πορεία στον πρώτο γύρο παρόμοια με τον δεύτερο, θα μιλούσαμε σε τελείως διαφορετικό επίπεδο, αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά το προηγούμενο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα, κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες φάσεις, δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε, όπως πρέπει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι και να χάσουμε μία αναμέτρηση που δεν αξίζαμε την ήττα, βάσει της εμφάνισής μας. Θέλαμε όλοι να κερδίσουμε, καθώς ήταν το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, να κάνουμε ένα όμορφο “κλείσιμο” στη χρονιά, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που ήταν ξανά εκεί, στην κερκίδα, για εμάς.

Ο Πανσερραϊκός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία αδικείται, σε αγωνιστικό επίπεδο, από τη βαθμολογική της θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Καταλαβαίνουμε πως ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις