«Κόλλησαν» στο μηδέν

Παιχνίδι με λίγες φάσεις στα Χανιά, με τον Κισσαμικό και την Λαμία να μένουν στο ισόπαλο 0-0 και να μην προσφέρουν καθόλου θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Μέτριο έως κακό παιχνίδι στην Κρήτη, όπου Κισσαμικός και Λαμία είχαν ευκαιρία να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δύο ομάδες δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ και έμειναν χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την πρώτη καλή στιγμή και την είχε η Λαμία, όταν σε σουτ του Μίλιεβιτς ο Λαζαρίδης απέκρουσε στο 67′. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, όμως οι άλλες φάσεις που έκανε δεν ήταν καθόλου απειλητικές με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 0-0.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (70′ Μάνιας), Βαττής (84′ Ποσίνκοβιτς), Μάντζης (62′ Ποκόνγκ), Σαπαλίδης.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Κυριακόπουλος (79′ Παπαργυρίου), Μπαλού (65′ Μπουλούλης), Τζόκιτς, Καραγιάννης (73′ Νατσιόπουλος), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Πίντο.

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις