Δεν ψάχνει μόνο στον Βόλο για χρηματοδότη του ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός

Σε πολλαπλά “μέτωπα” κινούνται στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά την εύρεση του κατάλληλου ανθρώπου ή σχήματος που θα “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων στη Γ’ Εθνική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, συγκεκριμένα, έχουν έρθει σε διερευνητικές επαφές με πολλούς επιχειρηματίες που, είτε η βάση τους είναι στον Βόλο, είτε δραστηριοποιούνται εκτός Νομού Μαγνησίας. Προς στιγμήν, δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει στασιμότητα στις τάξεις του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση πως, αργά ή γρήγορα, ο Ολυμπιακός θα βρει τον διοικητικό του ηγέτη, με οδηγό το δυνατό του “brand name”, για τα δεδομένα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί. Μη ξεχνάμε, εξάλλου, πως, για έναν άνθρωπο που θα επιθυμούσε να εμπλακεί και να χρηματοδοτήσει μία ομάδα Γ’ Εθνικής, στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως, να… “ματώσει” λιγότερο, σε σχέση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων ομάδων της κατηγορίας, καθώς ο πολύς κόσμος του είναι σίγουρο πως θα συνεισφέρει οικονομικά και ηθικά, εάν του δοθεί “όραμα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις