Φάτσης: “Δε διαλύεται το τμήμα μπάσκετ, απόλυτα φιλικό το κλίμα με Μπάμπη Τουτουντζόγλου”

????????????????????????????????????

Τηλεφωνική παρέμβαση στην απογευματινή εκπομπή του BlueheartFM 105,1, των Θοδωρή Σδούγκου και Στάθη Θάνου, πραγματοποιήσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, με θέμα το μέλλον του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Έχουν γίνει ήδη δύο συζητήσεις για το μέλλον του μπάσκετ. Μία με ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, με όλη τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, η οποία έγινε σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνάντηση έχει μαγνητοφωνηθεί, για να μην υπάρχουν παραπλανητικές δηλώσεις για εκείνη.

Σε αυτήν, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου εξέφρασε την επιθυμία να μην είναι, πλέον, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, αλλά, παράλληλα, ανέφερε πως δε θα είναι μακριά από την ομάδα. Θα υποστηρίξει οποιαδήποτε Διοικούσα, είτε αυτή θα είναι ολοκαίνουρια, είτε θα είναι ένα μείγμα της παλιάς με κάποια νέα άτομα. Θα είναι στην ομάδα, θα είναι στο τμήμα, το τμήμα το αγαπά, είναι δικό του δημιούργημα τα τελευταία επτά χρόνια και θα βοηθήσει σε ό,τι του ζητηθεί, σε ό,τι μπορεί.

Συμφωνήσαμε να μην κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις, το μπάσκετ θα περάσει σε ένα μεταβατικό στάδιο, στο οποίο θα υπάρχει μία προσθήκη νέων στελεχών και θα γίνει μία ενημέρωση από την Ακαδημία, μέχρι την πρώτη ομάδα. Εγώ δε σας κρύβω ότι δεν έχω αναλυτικά στοιχεία για τίποτα, σχετικά με το τμήμα. Πρέπει να γίνουν συναντήσεις επί συναντήσεων, για να πάρουμε μία εικόνα, να δούμε πού είμαστε και τί μπορούμε να κάνουμε. Θα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, θα είναι 14 ομάδες, μία θα ανέβει και έξι από τις υπόλοιπες 13, θα πέσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, για να μην πέσεις.

Παράλληλα, υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός που δημιουργούν άλλες ομάδες της πόλης, καινούριες ομάδες που έχουν δραστηριοποιηθεί. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω, να δραστηριοποιηθούμε, ώστε την επόμενη χρονιά να παίξουμε το μπάσκετ που αναλογεί στο όνομα της Νίκης Βόλου.

Στη δεύτερη συνάντηση, παρουσία και του Ανδρέα Μαύρου, μπήκαμε κάπως πιο “βαθιά” στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας, πήραμε κάποια στοιχεία και τώρα πάλι είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με όλους. Με τον Μπάμπη μιλήσαμε, μόνο σήμερα, 4-5 φορές. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται ότι διαλύεται το τμήμα, ότι ο Μπάμπης εξαφανίστηκε. Όσοι ενδιαφέρονται για το τμήμα, πρέπει να πάρουν στοιχεία στα χέρια τους”.

Για τους τυχόν ενδιαφερόμενους να “τρέξουν” το τμήμα, ανέφερε:

“Όποιος αγαπάει το τμήμα, τον σύλλογο, το μπάσκετ, οι πόρτες είναι ανοικτές. Ας έρθουν σε μία συνάντηση, ας πάρουν ένα τηλέφωνο, αν θέλει να κάνει και το κάτι παραπάνω. Είναι ευπρόσδεκτοι άπαντες”.

Για το αν υπάρχει παρακαταθήκη από τα προηγούμενα χρόνια, η οποία θα ενισχύσει τη νέα τάξη πραγμάτων στο μπασκετικό τμήμα της Νίκης:

“Φυσικά υπάρχει υποδομή στο συγκεκριμένο τμήμα. Το τμήμα ήταν διαλυμένο, δεν είναι τώρα. Λειτουργεί πολύ καλά, απ’ όλες τις απόψεις. Έχει πολλά παιδιά στις Ακαδημίες, μία χορηγική και διαφημιστική κληρονομιά, θα παραμείνουν τα νεαρά παιδιά της ομάδας, μακάρι η ομάδα να απαρτίζεται ολόκληρη από τέτοια παιδιά και να μην πληρώνουμε, στο μέλλον, ξένους παίκτες. Υπάρχει μαγιά και δε θα χαθεί. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό, θα είμαι ο πρώτος που θα σας ενημερώσω”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις