Νίκη Βόλου: Το “αντίο” του Μορέιρα στην Περσεμπάγια και τα 108 χιλιάδες likes! (pic)

Το “αντίο” του Μπρούνο Μορέιρα στους οπαδούς της ομάδας της Περσεμπάγια συγκέντρωσε περισσότερα από 108 χιλιάδες likes, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O 23χρονος Βραζιλιάνος άσσος, που όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Σουραμπάγια και πολλά ήταν τα μηνύματα που τον καλούσαν να παραμείνει στην ομάδα της Ινδονησίας.

Η δημοφιλία του στα social media είναι ακόμη ένας τομέας στον οποίο θα επωφεληθεί η Νίκη, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Μπρούνο Μορέιρα ανακοινωθεί επίσημα από τη βολιώτικη ομάδα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο “αντίο” του, η προσαρμογή του στις ανάγκες του ινδονησιακού πρωταθλήματος πήρε περισσότερο χρόνο καθώς αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του. Ωστόσο, στη συνέχεια έδειξε τις δυνατότητές του και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στο στόχαστρο μίας ευρωπαϊκής ομάδας, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συμφωνία με τη Νίκη Βόλου είχε ολοκληρωθεί από τις 2 Απριλίου.

“Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Persebaya Surabaya και την Bonek & Bonita για όλη την υποστήριξη σε όλη αυτή την απίστευτη σεζόν. Παρά το γεγονός ότι δεν πετύχαμε τον κύριο στόχο μας και δεν φέραμε το τρόπαιο στη Surabaya, όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πάμε το όνομα της Persebaya Surabaya στο κορυφαίο επίπεδο που της αξίζει και ήταν καταπληκτικό να μοιραστούμε τα όνειρά μας μαζί σας.

Προσωπικά, ομολογώ ότι πέρασα πολύ δύσκολα στην αρχή της σεζόν -με τον τραυματισμό μου και πολλές επικρίσεις- αλλά ευτυχώς μπόρεσα να ξεπεράσω αυτήν την κατάσταση και τώρα ολοκληρώνεται με πολλή υποστήριξη και σεβασμό. από τους οπαδούς και τους επαγγελματίες. Ειλικρινά το νιώθω σε κάθε μήνυμα που μου στείλατε τις τελευταίες μέρες. Το εκτιμώ πραγματικά.

Τώρα είναι καιρός να κοιτάξω μπροστά και να αποδεχτώ νέες προκλήσεις στην καριέρα μου, αλλά ο σεβασμός και το πάθος μου για αυτήν την πόλη, τον σύλλογο και τους οπαδούς θα διαρκέσουν για πάντα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους σας παιδιά! Ευχαριστώ πολύ την Persebaya Surabaya και την Ινδονησία για όλα! 💚”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις