Γκλαβίνης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, να χαρούμε το Final-4”

Δηλώσεις, στην πρωινή εκπομπή “Clasico”, του “Βόλος 986”, στο πλαίσιο της πρόκρισης της Κ-20 της Νίκης Βόλου στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος της Super League 2, πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Θοδωρής Γκλαβίνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Αρχικά, να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας, κυρίως στα παιδιά της ομάδας. Πέτυχαν κάτι ακατόρθωτο, το χάρηκαν πολύ, στο τέλος έγινε χαμός στα αποδυτήρια. Έχω υποσχεθεί στα παιδιά ότι θα κάνουμε κάτι όμορφο να το γιορτάσουμε, όταν τελειώσουν με τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Υπήρξαν πολλοί Νικιώτες στη Βέροια, από Θεσσαλονίκη, από Βόλο, ήρθαν να δουν τα παιδιά. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολύ καλό, η φιλοξενία ήταν άψογη, από πλευράς Βέροιας. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final-4 της Super League 2. Από ‘κει και πέρα, αυτό από μόνο του, είναι ένα κατόρθωμα. Παρά τις όλες δυσκολίες μέσα στη χρονιά, τα καταφέραμε. Πάμε στην τελική φάση, να τη χαρούμε”.

Για το αν θα γίνει το Final-4 στην Αθήνα και το σκεπτικό της επιλογής αυτής:

“Θα χρειαστούν 3-4 γήπεδα, για προπονήσεις των ομάδων και τους αγώνες, γι’ αυτό, λογικά, επιλέχθηκε κι η Αθήνα κι η συνοικία της Καλλιθέας που έχει πληθώρα γηπεδικών εγκαταστάσεων. Σε μία μέρα, θα γίνουν οι ημιτελικοί και την αμέσως επόμενη ο τελικός, έτσι λέει η προκήρυξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις