“Να εδραιωθούμε στη Σούπερ Λιγκ 2”, λένε στον Μακεδονικό

Ο Παναγιώτης Τσιαμπάζης, εκ των αρχηγών του Μακεδονικού και o πρώτος σκόρερ της ομάδας Θάνος Τοπούζης, μίλησαν στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Super League 2.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Τσιαμπάζης:

«Εγώ δεν το έχω βιώσει ξανά. Από το καλοκαίρι θα το ζήσω, με την προετοιμασία, που θα μιλήσουμε για διπλές προπονήσεις, αλλά προς στιγμήν είμαστε στους πανηγυρισμούς γιατί πετύχαμε τον στόχο μας. Όταν περνάνε οι αγωνιστικές και βλέπεις ότι δεν φεύγεις από τις πρώτες θέσεις καταλαβαίνεις ότι έχουν μπει γερά οι βάσεις για την άνοδο και αυτό ανέβασε την αυτοπεποίθησή μας. Ο Θάνος (σ.σ Τοπούζης) είναι και έμπειρος και ικανός, το έχω πει και στον ίδιο πόσο καλός παίκτης είναι.

Σε ένα 20ήμερο που θα αρχίσουμε να μιλάμε θα καταλάβει ο κάθε ποδοσφαιριστής και τι στόχο θα έχει η ομάδα στη Super League 2. Το λογικό θα είναι πρώτα να εδραιωθούμε στην κατηγορία. Πέρα από το ότι έχει ανταγωνιστικές ομάδες είναι πολύ σκληρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα».
Ο Θάνος Τοπούζης, πρώτος σκόρερ του Μακεδονικού, από την πλευρά του υπογράμμισε:

«Το πιο καθοριστικό τέρμα που σημείωσα ήταν με τα Γιαννιτσά στον πρώτο γύρο γιατί εκεί άρχισε το σερί των γκολ μου. Σε εκείνο το παιχνίδι δυσκολευόμασταν και αυτό το τέρμα μας ξεμπλόκαρε. Σύνολο πέτυχα 11 γκολ. Εκεί όμως άρχισε το σερί μου και πέτυχα σε επτά αγώνες επτά γκολ. Η ομάδα γενικά δεν σκόραρε οπότε όλα τα τέρματα έδιναν πόντους. Υπήρχε μία πίεση ότι την μία ευκαιρία πρέπει να την κάνεις γκολ, αλλά από την άλλη γι’ αυτό τον λόγο με διάλεξε ο προπονητής και η ομάδα.

Στα μπαράζ η νίκη επί της Ηλιούπολης ήταν η πιο καθοριστική, γιατί ήρθε και με ανατροπή. Είδαμε όλα τα παιδιά ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πέρα από το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων σε όλα τα υπόλοιπα που μείναμε πίσω καταφέραμε να τα γυρίσουμε. Πρώτος στόχος είναι να εδραιωθούμε και να παραμείνουμε στη Super League 2, ειδικά τώρα που είναι δύσκολο μία ομάδα να ανέβει. Το ότι ανεβαίνει μία ομάδα είναι άδικο γι’ αυτόν που παίρνει το πρωτάθλημα.»

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις