Χαντιτάγκι: SL2 ή πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική

Το πλάνο του για τη νέα αγωνιστική σεζόν παρουσίασε ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Αλεξάντερ Χαντιτάγκι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την ομάδα της Καβάλας, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, την Ερασιτεχνική Καβάλα, τον Δήμο, τους φιλάθλους και τους χορηγούς.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ALEXANDER HADITAGHI – 20/06/2022
Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι της Καβάλας
Όπως όλοι ξέρουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ή στη Super League 2 και κάποια μέρα να βρεθεί στην Super League, θα χρειαστούμε όλοι μας (εγώ, φίλαθλοι, πόλη και οι χορηγοί) να δεσμευτούμε 120% σε αυτή την ομάδα και σε αυτήν την πόλη.
Τους τελευταίους 10 μήνες, ήμουν πάντα ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής απέναντι στον κόσμο της Καβάλας.
Η υπόσχεσή μου προς εσάς είναι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα έτσι!
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν 90%+ πιθανότητες να μείνει η ομάδα μας στη Super League 2.
Ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα, στόχος μας θα είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Έχω δώσει στους προπονητές μας και στα μέλη της ομάδας μας την δυνατότητα να υπογράψουν και να φέρουν στην Καβάλα 18 κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να πρωταγωνιστούν τόσο στην Γ’ Εθνική κατηγορία όσο και στη Super League 2.
Στόχος μας είναι να υπογράψουμε τους ποδοσφαιριστές πριν από τις 15 Ιουλίου και η προετοιμασία θα ξεκινήσει 1η Αυγούστου.
Την ίδια ώρα θα κρατήσουμε 6 θέσεις ανοιχτές στο ροστερ, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. Ελπίζω μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να παίξουμε στη Super League 2 και αυτές οι θέσεις θα χρησιμοποιηθούν για την υπογραφή ξένων παικτών και παικτών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το μπάτζετ της ομάδας μας για την Γ’ Εθνική κατηγορία υπολογίζεται περίπου στις 500.000 ευρώ και αν η ομάδα εξασφαλίσει το δικαίωμα να παίξει στη Super League 2, το μπάτζετ θα αυξηθεί στις 900.000 ευρώ.
ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Για να στηριχθεί η ομάδα για φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικό για εμένα και τον σύλλογο, να γνωρίζουμε ότι έχουμε την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων και της πόλης.
Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, στόχος μας θα είναι να πουλήσουμε 3000 εισιτήρια διαρκείας έως τις 5 Ιουλίου 2022.
Το εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει 70 € (4 € ανά παιχνίδι) ακόμη κι αν η ομάδα αγωνιστεί στην Super League 2.
Αφού επιτευχθεί ο στόχος των 3000 εισιτηρίων διαρκείας, τα υπολειπόμενα εισιτήρια θα κοστολογούνται στα 140€ (8€ ανά εισιτήριο).
Θέλω να γίνει ξεκάθαρο πως οι 3000 οπαδοί ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα τώρα.
Θα ζητήσουμε απλώς ένα απλό έντυπο δέσμευσης, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους.
Οι υποστηρικτές θα πληρώσουν για τα εισιτήρια όταν φτάσουμε τον στόχο των 3000.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Παρόλο που κάναμε μια καλή σεζόν και είχαμε τους περισσότερους φιλάθλους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Super League 2, είχαμε μόλις 9 χορηγούς.
Χωρίς την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών εταιρειών, η ομάδα δεν μπορεί να είναι επιτυχής.
Τα προηγούμενα χρόνια ο Α.Ο Καβάλα είχε πάντα 100-150 χορηγούς.
Για την περίοδο 2022-2023 θα θέλαμε τουλάχιστον 40 τοπικές επιχειρήσεις και εταιρείες της Καβάλας να στηρίξουν την ομάδα.
Τα πακέτα χορηγιών ξεκινούν από 950€ και θα περιλαμβάνουν 2 πινακίδες γύρω από το γήπεδο και επίσης θα παρέχεται δωρεάν κάρτες διαρκείας αξίας 1000€.
Τα 210.000 € από τις πωλήσεις εισιτηρίων και η χορηγία 40.000 € από τις τοπικές επιχειρήσεις θα συμβάλουν στη μείωση του ελλείμματος και των ζημιών σε μόλις 250.000€ για την επόμενη χρονιά που θα καλύψει ο όμιλός μου.
ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο Δήμος της Καβάλας είχαν δεσμευτεί απέναντί ​​μου για βελτιώσεις στο γήπεδο.
Δυστυχώς, καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν τηρήθηκε. Και πάλι για να μείνω στην Καβάλα και να στηρίξω την ποδοσφαιρική ομάδα εδώ είναι αυτό που θα ζητούσα από τον δήμαρχο και την πόλη μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022.
· Αποκλειστική 10ετής μίσθωση για το στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλοξενίας συναυλιών, εκθεσιακών αγώνων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων που θα αποφέρουν έσοδα, επισκέπτες και οικονομικά οφέλη στην πόλη και τον σύλλογο.
· Ο Δήμος να επισκευάσει τα αποδυτήρια, τα ντους και τις τουαλέτες στο γήπεδο. Συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης τουαλέτας για τις γυναίκες φιλάθλους της ομάδας.
· Επισκευάστε και εγκαταστήστε δεξαμενές ζεστού νερού ώστε η ομάδα μας και οι φιλοξενούμενες ομάδες να μπορούν να κάνουν ντους μετά τους αγώνες.
· Διόρθωση των προβολέων του γηπέδου, ώστε η ομάδα να μπορεί να παίζει και τις νυχτερινές ώρες αλλά και δημιουργία πίνακα του σκορ στον χώρο του σταδίου.
· Τέλος, η αφαίρεση τουλάχιστον 3000 παλαιών θέσεων στο γήπεδο και η τοποθέτηση νέων. Οι θέσεις στο γήπεδό μας δεν έχουν αλλάξει για πάνω από 15 χρόνια και κοστίζουν λιγότερο από 6€ ανά θέση για την αντικατάστασή τους.
· Αντικατάσταση του σημερινού χλοοτάπητα στο γήπεδο με νέο.
ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΚ
Χρειάζομαι τη δέσμευση του Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα πως όταν η ομάδα προβιβαστεί στη Super League 2, το 90% της ιδιοκτησίας θα δοθεί πίσω στον όμιλό μου.
Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε.
Στο τελευταίο μας παιχνίδι της σεζόν είχαμε πάνω από 6300 άτομα στο γήπεδο. Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη της αγάπης αυτής της πόλης για την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις