Ολυμπιακός Β.: Τρεις “ανάσες” από την άνοδο

Τρεις “ανάσες” πριν την επίτευξη της ανόδου στην Α1 μπάσκετ βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. Την ερχόμενη Κυριακή επαναρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών με τις “ερυθρόλευκες” να υποδέχονται το Ρύσιο και να στοχεύουν αποκλειστικά στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη στα τρία…

…εναπομείναντα παιχνίδια (με Ρύσιο εντός, με Ηρακλή εκτός και με Άρη εντός), θέλουν οπωσδήποτε το απόλυτο, ενώ περιμένουν με αγωνία και το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθλητικός-Άρης.

Ο κόουτς των “ερυθρολεύκων”Μιχάλης Καπουρνιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχουμε ακόμη μπροστά μας τρεις τελικούς. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της περιόδου, παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άνοδο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για την επίτευξη του στόχου μας. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Β. και του βολιώτικου μπάσκετ να ενισχύσει την ερχόμενη Κυριακή την προσοάθειά μας απέναντι στο Ρύσιο. Δίνουμε την υπόσχεση πως θα τον αποζημιώσουμε με την εμφάνισή μας”.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την τραυματισμένη Γαλιατσάτου που είναι αμφίβολη, ενώ και η Νίκη Ζέρβα προέρχεται από τραυματισμό και θα δοκιμάσει την Πέμπτη στην προπόνηση την κατάσταση του ποδιού της. Η Λαμπρινή Αγαγιώτη επανήλθε στις προπονήσεις και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις