Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Θωμάς Καραγεώργος

Ο Θωμάς Καραγεώργος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Ανόρθωση και τη φετινή, αγωνιστική σεζόν. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδος που ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ θα βοηθήσει τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Μια πολύ σπουδαία ανανέωση ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού κράτησε στο ρόστερ της (για 3η σεζόν) τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο.

Η ομάδα της Ανόρθωσης δείχνει ότι θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη(έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των έμπειρων Παρασκευά & Σιμάκη από τον Ολυμπιακό Βόλου). Οι διοικούντες κατάφεραν και απέσπασαν εκ νέου την υπογραφή του Καραγεώργου ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος στα εύστοχα τρίποντα στην Α1 ΕΣΚΑΘ πετυχαίνοντας μάλιστα 80 σε 24 αγώνες.

Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το καλό του περιφερειακό σουτ(έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στα τρίποντα στην Γ’ Εθνική).  Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για 12 σεζόν στην Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνα).

Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις 5 σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου, το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου και το 2020-22 στην Ανόρθωση, κερδίζοντας μάλιστα και με τις τρεις ομάδες ισάριθμες ανόδους στην Γ’ Εθνική όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνιζόταν.

Με την παρουσία του έμπειρου Βολιώτη αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην ΑΝΟΔΟ του αντρικού τμήματος αλλά και να αποτελέσει φωτεινό ΠΡΟΤΥΠΟ για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.

*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι τρείς έμπειροι αθλητές εγνωσμένης αξίας(από μεγαλύτερες κατηγορίες) που αναμένεται να ταράξουν και άλλο τα νερά της Γ’ Εθνικής”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις