Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου στον 3ο Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης

Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022 μια ιδιαίτερη και μοναδική διοργάνωση, ο 3ος Αυθεντικός Μαραθώνιος κολύμβησης, πραγματοποιήθηκε με αγωνιστικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην παραλία στο Πευκί, με διοργανωτή τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Την διοργάνωση τίμησε με τη συμμετοχή του και το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με πρωτοβουλία του εφόρου κ. Σπύρου Μορφόπουλου και του αθλητή Σπύρου Παναγιωτακόπουλου, που πραγματοποίησε ποδηλατοδρομία με σημείο εκκίνησης την Αργώ και τερματισμό στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, το νότιο τμήμα του Τρικερίου.

Την αποστολή της ομάδας κολύμβησης των 20 αθλητών συνόδευσαν αρκετοί γονείς και ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

“Το τμήμα ποδηλασίας του Συλλόγου εκφράζει, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Γιάννη Κοντζιά για την πρόσκληση και υποστήριξη που παρείχε και επίσης στην ειδική συνεργάτη του δημάρχου κ. Λεμονιά Μουλά για την καθοριστική της συμμετοχή στην αρτιότητα και μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε και αποτελεί δέσμευση μας η υποστήριξη μας σε κάθε μελλοντική διοργάνωση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις