Την “Ανάβαση Δράκειας Μαρτυρικού Χωριού” διοργανώνει η ποδηλασία της Νίκης

Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα δρόμου αμε την ονομασία: «ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΑΚΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/08/2022.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει
βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Κυριακή 07/08/2022
• 08:00 Λειτουργία Γραμματείας αγώνων στο ξενοδοχείο HOTEL VALIS RESORT & SPA
• 10:00 Προεκκίνηση για όλες τις κατηγορίες μαζί. Στο σημείο εκκίνησης (όπως
αναφέρεται στην επόμενη παράγραφο), θα δοθεί εκκίνηση με διαφορά 10 λεπτών
ανάμεσα σε Ανδρες – Γυναίκες – Μάστερς και Έφηβους – Νεάνιδες αντίστοιχα και ΟΠΕΝ.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και εφόσον υπάρξουν συμπτύξεις κατηγοριών.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ/ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Προεκκίνηση από την έξοδο του πάρκινγκ HOTEL VALIS δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αμέσως μετά αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεξιά στην οδό Δράκειας συνέχεια οδός Παπανδρέου Ανδρέα προς Δράκεια. Στο πάρκινγκ του καταστήματος υδραυλικών ΔΗΜΤΣΑΣ θα δοθεί η εκκίνηση, προς το χωριό της Δράκειας και από τον περιφερειακό προς Χάνια Πηλίου και τερματισμός στη διασταύρωση προς κατασκηνωτικό κέντρο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ». Απόσταση αγώνα με προεκκίνηση 18,7χλμ.

ΟΡΟΙ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ισχύ και δελτίου Ε.Ο.Π. ή U.C.I. του έτους 2022 στις ανωτέρω κατηγορίες της Ε.Ο.Π. Τα σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π. συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
Ειδικά για την κατηγορία SPORTIVE OPEN,δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών που ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΟΠ,UCI. οι οποίοι απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές υπεύθυνες δηλώσεις SPORTIVE OPEN
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 03/08/2022 αυστηρά στο mail:[email protected], συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής που αντιστοιχεί για αθλητές με δελτίο και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στην κατηγορία SPORTIVE OPEN.
Η Δήλωση συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (με κεφαλαία γράμματα), σε ανοικτό αρχείο, άλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές

Σε όλες τις κατηγορίες αθλητών και της κατηγορίας SPORTIVE OPEN , το παράβολο συμμετοχής είναι €10,00 το οποίο θα καταβάλλεται συγκεντρωτικά από τους συλλόγους για τους αθλητές με δελτίο, αλλά και μεμονωμένα για κάθε συμμετέχοντα στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς της Δ.Ε. του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου  με IBAN: GR9801726100005610092990681  ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ με αιτιολογία αναγράφοντας το όνομα του σωματείου ή το όνομα του συμμετέχοντα.
Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» δε φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, για φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου, καθώς και οι πρόσφατες διατάξεις/εγκύκλιοι για τους αγώνες αναβάσεων.

Δεν επιτρέπεται η συνοδεία ομάδων ή μεμονωμένων συμμετεχόντων από οχήματα συνοδείας παντός είδους. Κατά την διάρκεια του αγώνα, στην διαδρομή θα βρίσκονται μόνον οχήματα εξουσιοδοτημένα από τον διοργανωτή (Αγωνόδικος, μοτό κ.α.).

Κατά τον τερματισμό του αγώνα θα αναρτηθεί πίνακας τυχαίου τεχνικού ελέγχου ποδηλάτων, όπου θα αναγράφεται ο αριθμός αγώνα του αθλητή που θα ελεγθεί. Ο αθλητής που δεν θα προσέλθει ΑΜΕΣΑ από τον τερματισμό του για τεχνικό έλεγχο ποδηλάτου θα αποκλείεται των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάσει το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό
πρωτόκολλο το οποίο θα είναι σε ισχύ την περίοδο διεξαγωγής.

Ιατρική υποστήριξη: Ο διοργανωτής θα παρέχει ιατρό, ασθενοφόρο και ειδικό σώμα διασωστών για πρώτες βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στην κάτω πλατεία της Δράκειας στις 13:00
Μετά τις απονομές, μέλη του Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΡΑΚΕΙΑ»
Θα προσφέρουν τοπικά εδέσματα.
Σε περίπτωση, που οι συνθήκες κατά της πανδημίας δεν το επιτρέπουν, θα υπάρξουν απονομές σε χώρο και χρόνο, που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ
Σε περίπτωση που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
Σπυρίδων Μορφόπουλος,τηλ.Επικοινωνίας:6945307109
email:[email protected]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις