Ποδηλατικό αγώνα διοργανώνει η Νίκη: «ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΑΚΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα δρόμου ανάβαση με μαζική εκκίνηση με την ονομασία: «ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΑΚΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/08/2022.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Έφηβοι, νεάνιδες, άνδρες, γυναίκες, μάστερςανδρ – γυν και ΟΠΕΝ ανδρ – γυν.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Κυριακή 07/08/2022

• 08:00 Λειτουργία Γραμματείας αγώνων στο ξενοδοχείο HOTEL VALIS RESORT & SPA
• 10:00 Προεκκίνηση για όλες τις κατηγορίες μαζί. Στο σημείο εκκίνησης (όπως
αναφέρεται στην επόμενη παράγραφο), θα δοθεί εκκίνηση με διαφορά 10 λεπτών
ανάμεσα σε Ανδρες – Γυναίκες – Μάστερς και Έφηβους – Νεάνιδες αντίστοιχα και ΟΠΕΝ.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και εφόσον υπάρξουν συμπτύξεις κατηγοριών.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ/ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Προεκκίνηση από την έξοδο του πάρκινγκ HOTEL VALIS RESORT & SPA δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αμέσως μετά αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεξιά στην οδό Δράκειας συνέχεια οδός Παπανδρέου Ανδρέα προς Δράκεια. Στο πάρκινγκ του καταστήματος υδραυλικών ΔΗΜΤΣΑΣ θα δοθεί η εκκίνηση, προς το χωριό της Δράκειας και από τον περιφερειακό προς Χάνια Πηλίου και τερματισμός στη διασταύρωση προς κατασκηνωτικό κέντρο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ». Απόσταση αγώνα με προεκκίνηση 18,7χλμ.

ΟΡΟΙ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ισχύ και δελτίου Ε.Ο.Π. ή U.C.I. του έτους 2022 στις ανωτέρω κατηγορίες της Ε.Ο.Π. Τα σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π. συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

Ειδικά για την κατηγορία SPORTIVE OPEN,δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών που ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΟΠ,UCI. οι οποίοι απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές υπεύθυνες δηλώσεις SPORTIVE OPEN

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 03/08/2022 αυστηρά στο mail:[email protected], συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής που αντιστοιχεί για αθλητές με δελτίο και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στην κατηγορία SPORTIVE OPEN.

Η Δήλωση συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (με κεφαλαία γράμματα), σε ανοικτό αρχείο, άλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές

Σε όλες τις κατηγορίες αθλητών και της κατηγορίας SPORTIVE OPEN , το παράβολο συμμετοχής είναι €10,00 το οποίο θα καταβάλλεται συγκεντρωτικά από τους συλλόγους για τους αθλητές με δελτίο, αλλά και μεμονωμένα για κάθε συμμετέχοντα στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς της Δ.Ε. του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου μας με IBAN: GR9801726100005610092990681 δικ. ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ με αιτιολογία αναγράφοντας το όνομα του σωματείου ή το όνομα του συμμετέχοντα. Το αποδεικτικό κατάθεσης θα αποστέλλεται ταυτόχρονα με την δήλωση συμμετοχής. Δεν μπορεί να γίνει πληρωμή στη γραμματεία του αγώνα. Με τα χρήματα του παράβολου θα καλυφθούν οι δαπάνες του αγώνα (ασφάλεια αγώνα, αγωνόδικος επιτροπή, ιατρός, ασθενοφόρο, κ.λ.π.)

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες του διοργανωτή και η
συμπεριφορά του να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς που διέπουν ποδηλατικούς
αγώνες. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη σε αντίστοιχες διοργανώσεις, η διοργανώτρια αρχή θα θέτει εκτός
αγώνα τον συμμετέχοντα.

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» δε φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, για φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ/ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:00 στην περιοχή του πάρκινγκ του ξενοδοχείου Hotel Valis Resort & Spa. Ο αρχηγός της ομάδας προσκομίζει τα δελτία των αθλητών και παραλαμβάνει τα νούμερα κάθε αθλητή της ομάδας του, συγκεντρωτικά. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους αρχηγούς των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.

Οι αρχηγοί των ομάδων θα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση στην γραμματεία των αγώνων ότι τα μέλη της ομάδας τους (αθλητές και τεχνικό προσωπικό) τηρούν όλα αυτά που αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε. Ο. Ποδηλασίας.

Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να
ενημερώσουν πριν το Τεχνικό Συνέδριο την γραμματεία για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις