Αντόνιο Λούνα ο «αντι – Φεράρι»

Με συνοπτικές διαδικασίες εντόπισε κι «έκλεισε» ο Βόλος τον αντικαταστάτη του Φράνκο Φεράρι στο ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας κι έπειτα από τη μεταγραφή του Αργεντινού αριστερού μπακ στον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Ισπανός αριστερός πλάγιος αμυντικός, Αντόνιο Λούνα που έμεινε ελεύθερος από την Καρταγιένα έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα του Βόλου για την μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1991 ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, από τους οποίους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα.

Το 2013 πήγε στην Αγγλία για την Άστον Βίλα. Στο Μπέρμιγχαμ έμεινε μέχρι το 2015, ενώ πήγε δανεικός σε Βερόνα και Σπέτσια. Ακολούθως έπαιξε στην Εϊμπάρ και εν συνεχεία τον απέκτησε η Λεβάντε.

Μετά τη Λεβάντε έπαιξε στη Τζιρόνα και εν συνεχεία στην Καρταγένα με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές – 1 γκολ την περασμένη σεζόν.

Ο Λούνα μετράει συνολικά στην καριέρα του 125 συμμετοχές – 2 γκολ – 13 ασίστ στη La Liga και 52 συμμετοχές – 1 γκολ – 1 ασίστ στη La Liga 2.

Το όνομά του «παρέλασε» στο πρόσφατο παρελθόν από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τις δύο ομάδες να «σκαλίζουν» την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις