Το “μπαμ” με Κανούλα ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχωρά βάσει του πλάνου που έχει σχεδιάσει για τον καταρτισμό του ρόστερ που θα παρατάξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα τον οδηγήσει και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, οι ερυθρόλευκοι κινούνται πλέον για να εντάξουν στην ομάδα έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ένας από αυτούς είναι ο Σάκης Κανούλας. Ο υψηλόσωμος φορ είναι ψηλά στη λίστα των ερυθρολεύκων, όμως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Το «κλειδί» για να πειστεί ο Σάκης Κανούλας και να φορέσει τα ερυθρόλευκα, είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του για δύο συνεχόμενες χρονιές στη Βέροια. Συγκεκριμένα, ο Κανούλας αποτέλεσε το βαρύ «πυροβολικό» της Βέροιας στην πορεία της προς τη Football League (2018-19), σημειώνοντας 15 τέρματα σε 23 αγώνες. Προπονητής της Βασίλισσας του Βορά ήταν ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Το δίδυμο Θεοδοσιάδη – Κανούλα συνυπήρξε και την επόμενη σεζόν (2019-20) στη Football League. O έμπειρος επιθετικός σημείωσε τέσσερα τέρματα σε 17 συμμετοχές του. Η Σαντορίνη ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, καταγράφοντας στο κοντέρ του 16 αγώνες και 6 τέρματα.

Η πρώτη επαφή έχει γίνει, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και ο πρώην επιθετικός του Πιερικού είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει στον Βόλο για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις