«Πάμε σ’ ένα τέλος που δεν θα είναι για καρδιακούς»

Την απόσταση που τον χώριζε από την κορυφή μέχρι τα μέσα της σεζόν, σχεδόν την κάλυψε ο Αιγινιακός. Πλέον, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση ενός πρωταθλήματος, το φινάλε του οποίο προμηνύεται συναρπαστικό.

Αυτή την άποψη εξέφρασε και ο Περικλής Αμανατίδης, μιλώντας στο pamebala.gr και για το αυριανό (27/3) ματς με τον Πιερικό στο Αιγίνιο.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, στο οποίο η ομάδα μου έχει μεγαλύτερο κίνητρο για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αν δείξουμε τα στοιχεία που έχουμε όλο το διάστημα, δηλαδή αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα, θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα φτάσουμε στη νίκη, που βέβαια θα μας δίνει απλώς το δικαίωμα να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στον στόχο μας» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να σημειώσει σχετικά με τη μάχη που γίνεται στην κορυφή, αποκρινόμενος και σε σχετική ερώτηση για τον βαθμό της σημασίας του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης την 31η αγωνιστική:

«Πηγαίνουμε σε ένα τέλος που προφανώς δεν θα είναι για καρδιακούς. Θα κριθούν όλα στις λεπτομέρειες. Σίγουρα έχει σημασία και το μεταξύ μας παιχνίδι, όμως όλα θα παίξουν ρόλο. Ας δούμε τα παιχνίδια που απομένουν ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις