Το συγκινητικό “αντίο” του Λούκας Γκαρσία: “Εγώ και η οικογένειά μου για πάντα ευγνώμονες”

Μ’ ένα συγκινητικό “αντίο” ο Λούκας Γκαρσία αποχαιρέτησε τους φίλους της Νίκης Βόλου, γνωστοποιώντας πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.

Αργά το βράδυ ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου, τα τελευταία χρόνια, έστειλε ένα μήνυμα στο inbox του goalpost.gr, μέσω του οποίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στην ομάδα και πάνω απ’ όλα τους οπαδούς που τον έκαναν να αισθανθεί σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο Βασίλης Βενέτης και ο Ανδρέας Κικίλιας, είναι τρία πρόσωπα που ο Λούκας Γκαρσία ευχαρίστησε ονομαστικά για όλη την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του και ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά το “αντίο” του Λούκας όπως αποδόθηκε στα ελληνικά από τα αγγλικά που έφτασε στο goalpost.gr:

«Τρία χρόνια ανιδιοτελούς αγάπης.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Βασίλη Βενέτη για την υποστήριξή τους σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, πάντα μ’ έκαναν να νιώθω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Ευχαριστώ τον κ. Ανδρέα Κικίλια για τη βοήθειά του σε οτιδήποτε χρειάστηκα.

Ευχαριστώ τον φίλο μου Στέφανο Κούγκουλο για τα πολλά μηνύματά του και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Νίκης Βόλου που πάντα μ’ έκαναν να νιώθω σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο μεγαλύτερος και ο νεότερος. Έλαβα πολύ αγάπη στους αγωνιστικούς χώρους και στην πόλη του Βόλου, πάντα μ’ έκαναν να νιώθω σπουδαίος.

Έζησα τρία όμορφα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτή την όμορφη πόλη και το πιο σημαντικό απ’ όλα, ο γιος μου γεννήθηκε φορώντας αυτό το υπέροχο μπλε χρώμα. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα σε σας.

Ήταν ευχαρίστησή μου να φορώ τη φανέλα της Νίκης, πάντα έδινα το 100% για την ομάδα, σε κάθε παιχνίδι και σε όλες τις περιόδους.

Ελπίζω να κατάφερα να σας κάνω χαρούμενους με τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες, εσείς με κάνατε πολύ χαρούμενο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις