ΑΕΚ: Δικός της ο Πλάνιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς για την ΑΕΚ, καθώς απομένουν λεπτομέρειες.

Ήταν εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα της. Τελικά η ΑΕΚ τον κάνει δικό της. Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Μπορεί η Μακάμπι Χάιφα το προηγούμενο χρονικό διάστημα να στύλωνε τα πόδια και να έβγαζε προς τα έξω ότι είναι ανένδοτη στο θέμα της ρήτρας. Ζητούσε 1.800.000 ευρώ, όσο ήταν δηλαδή το buy out του. Τελικά όλα δείχνουν πως θα αποδεχτεί την τελική πρόταση της ΑΕΚ. Αυτή φτάνει στο 1.300.000 ευρώ.

Ο 30χρονος αμυντικός θα παίξει στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League (20 και 27 Ιουλίου) και στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και τα πάντα θα κλείσουν στο φινάλε του μήνα.

Έτσι τον έπεισε η ΑΕΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του «παίζει» για την Ένωση. Το έψαξαν και στο παρελθόν οι «κιτρινόμαυροι» δίχως επιτυχία. Τώρα όλα δείχνουν πως οι υπογραφές θα πέσουν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το συμβόλαιο που του προσφέρει η ΑΕΚ.

Ο Πλάνιτς μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και η Μακάμπι Χάιφα δεν μπορούσε να ανέβει πάνω από τις 500.000 ευρώ. Στην Ελλάδα θα γίνεται πλουσιότερος σε ετήσια βάση κατά 700.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν μπορούσε να τα βρει αλλού και το παραδέχτηκαν αυτό και οι Ισραηλινοί. Πιθανότατα τριετές θα είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Φυσικά οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ. Για την Ένωση είναι ανοιχτό να πάρει εξτρέμ, ενώ θα συνεχιστεί η ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση.  Υπάρχει η διάθεση για ανοίγματα όπως φάνηκε και από το ακριβό loan fee του Πινέδα.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις