Εκτόξευση στο +7 για Ακρόπολη

Η Ακρόπολη Σέσκλου είναι αναμφίβολα η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς όχι μόνο επικράτησε άνετα με 3-0 στο Σέσκλο του Ιάσων ΑΜ, αλλά έμαθε πως ο Παγασητικός στραβοπάτησε εκτός έδρας (0-0 με Τοξότη) εκτινάσσοντας την διαφορά στο +7 από την 2η θέση (δίχως να έχει πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ρεπό της) και πλέον μπορεί πιο άνετα να σκέφτεται πως εκτός από την επιστροφή της στην κορυφαία τη τάξει τοπική κατηγορία έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να συνδυάσει άνοδο και πρωτάθλημα μαζί.

Στα της αναμέτρησης τώρα η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου ήταν η κυρίαρχος ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών και με σκόρερ τους Πάσσια 10’ Μιχολιτση 32’ και Παγώνη στο 60’ έφτασε στο τελικό 3-0 συνεχίζοντας την διεύρυνση του νικηφόρου σερί της. Ενώ άλλες σημαντικές ευκαιρίες για τους Σεσκλιώτες ήταν αρχικά στο 30’η εκτέλεση φάουλ του Αν. Κολυμήτρα που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Κωνσταντίνου την πορεία της μπάλας προς αριστερό παράθυρο της εστίας του και στο 51’ το χαμένο τετ- α-τετ του Μιχολίτση που βγήκε και πάλι νικητής ο Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά τώρα από μεριάς του φιλοξενούμενου Ιάσων η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση ανήκε στην ομάδα της Άλλης Μεριάς με τον Καλογριά να στέλνει την μπάλα άουτ έπειτα από το τετ-α-τετ που του παρουσιάστηκε στο 5’ ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Ρακή (35’) και Σπύρου (63’).

Ακρόπολη Σέσκλου: (Β. Τάχος) Κορέντης( 75’ Μιχέας), Αξιώτης, Β. Κουνής, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Παπάς (62’ Χρ. Τσουτσας), Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης (72’ Ζαμάνης), Κ. Κολυμήτρας , Μιχολίτσης

Ιάσων ΑΜ : (Γ. Κυριαζής)Κωνσταντίνου, Κάβουρας, Ματής, Βαρελόπουλος (46’ Καραδήμητρος) Τσίγγας, Σπύρου, Ρακής, Καλογριάς, Δημόπουλος (81’ Γούσιας), Πουλάκης (79’ Σουφλάρης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις