Πέντε οδηγοί τη Λ.Α. Βόλου στην «Ανάβαση Ριτσώνας»

Αρχίζει σήμερα Κυριακή ο δημοφιλής θεσμός του πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2016, στη γνωστή και αγαπημένη για οδηγούς και θεατές Ανάβαση Ριτσώνας. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το «Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» (ΑΣΜΑ), ενώ για ακόμη μια φορά η Ριτσώνα αναμένεται να γεμίσει…

…από θεατές οι οποίοι θα βρεθούν στα διάσημα «Κ» της διαδρομής για να απολαύσουν τα περάσματα των οδηγών.
Σε ένα τέτοιο αγωνιστικό γεγονός δεν μπορούν να λείπουν και οι Αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου. Με πέντε αθλητές λοιπόν, θα εκπροσωπηθεί η λέσχη του Βόλου ξεκινώντας με την άκρως ανταγωνιστική ομάδα/κλάση Ν2 και το κίτρινο Peugeot 106 S16 του Χρήστου Βλάχου να ανοίγει ουσιαστικά τον αγώνα με το Νο2 στις πόρτες. Στην κλάση Α6 και ο Γιάννης Μαγγιδάς με ίδιο αυτοκίνητο που εφέτος θα έχει μια πιο έντονη παρουσία στους αγώνες.
Ο Απόστολος Βεργοζήσης φαίνεται να ξεπερνά γρήγορα την άτυχη στιγμή που είχε στο Αττικό Ράλι και με το αυτοκίνητο του συναθλητή του Βαγγέλη Σαλταγιάννη ρίχνεται για πρώτη φορά στη μάχη της κλάσης Α7 με το άσπρο Honda Civic Type R στα χρώματα της ΕΤΕΚΑ. Ο Γιώργος Μπαλντούνης έχει να τρέξει στην συγκεκριμένη ανάβαση πάνω από δέκα χρόνια και πήρε την απόφαση να το ξανά επιχειρήσει, φυσικά με το μπλε Escort MKII και χορηγό εξατμίσεις BEDA.
H μεγάλη είδηση έρχεται από τον Αντώνη Σταφυλοπάτη, που το μπλε Astra OPC έγινε μαύρο και θα συμμετάσχει στην κατηγορία Formula Saloon Turbo δικίνητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις