Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp του Αιολικού (pics)

Τελετή λήξης του καλοκαιρινού camp του Αιολικού Βόλου για το 2022

«Από τις 4 Ιουλίου 2022στις 08:00 το πρωί στο Βασδέκειο ξεκίνησε  το καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής περιόδου για τους αθλητές του Αιολικού που διήρκησε μέχρι 22 Ιουλίου!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι άνθρωποι του Αιολικού θεώρησαν  ότι ένα camp ημερών ή και εβδομάδας δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές τους. Για το σκοπό αυτό η διάρκεια του ήταν τρεις εβδομάδες.

Η μεταβατική προπονητική περίοδος γι’ αυτούς έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών τους,σε περισσότερο εξειδικευμένη μορφή και την επιπλέον ανάπτυξη των σωματικών ιδιοτήτων των αθλητών τους .

Επιπλέον  δόθηκε  ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη αφομοίωση και τελειοποίηση της τεχνικής των βασικών και τέλος  μετρήθηκαν  οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών τουςστα τεστ που πραγματοποιήθηκαν .Μία εξαιρετικά σημαντική περίοδος για τους αθλητές του Αιολικού χωρίς πλέον την πίεση των πρωταθλημάτων.

Η φετινή χρονιά ήταν και η καλύτερη σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ομάδας. Αρκετοί αθλητές εν μέσω καλοκαιριού προτίμησαν να βελτιωθούν για να είναι καλύτεροι στην επερχόμενη  αγωνιστική τους περίοδο. Οι προπονήσεις ξεκινούσαν στις 08:00 το πρωί από το Βασδέκειο και τελείωναν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στις 22:00 το βράδυ με ενδιάμεση ανάπαυλα από τις 3 το μεσημέρι έως στις 6 το απόγευμα .

Για τρεις εβδομάδες σε πλήρη εγρήγορση οι αθλητές του Αιολικού.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αθλητές του είχαν την δυνατότητα να γυμνασθούν στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Αποστόλη Κοσμά (GYMWAY) όπως να μυηθούν και στην τεχνική της κολύμβησης στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Οι χώροι που πραγματοποιήθηκε  το SUMMERCAMP του Αιολικού για το έτος 2022 ήταν  το 3ο Γυμν. Ν. Ιωνίας, το Βασδέκειο, το GYM WAY και το Κλειστό της Ν.Ιωνίας.Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022με την λήξη  του καλοκαιρινούcamp οι αθλητές όλων των κατηγοριών έπαιξαν μεταξύ τους παιχνίδια .Τέλος πήραν τις κάρτες με τις επιδόσεις τους από τους προπονητές και ακολούθησε ο καθιερωμένος μπουφέςμε τα δροσιστικά αναψυκτικά της Ε.Ψ.Α. και  με τα πανόστιμα γλυκά του ζαχαροπλαστείου “Ο ΜΠΑΜΠΗΣ”.

Δίδαξανοι προπονητές του Αιολικού κ.κ. Σαμαράς Αντώνης, Στεργιόπουλος Γιάννης , Γουμενόπουλος Στάθης, Δεμίρης Κώστας προπονητές καλαθοσφαίρισης  Ά κατηγορίας και πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον πρόεδρο του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βλιώρα Γεώργιο για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων. Ευχαριστεί τον δημοτικό υπάλληλο του Βασδέκειου κ. Σιούρα Δημήτριο για όλες του τις εξυπηρετήσεις.  Ευχαριστεί την Ε.Ψ.Α. που είναι πάντα παρούσα στις εκδηλώσεις του συλλόγου , όπως και το ζαχαροπλαστείο «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ». Ευχαριστεί τους χορηγούς του SUMMERCAMPCAFEPLUS” και “GYMWAY

Καλό καλοκαίρι!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις