“Βλέπει” Καβουσάκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει άμεσα να κλείσει τερματοφύλακα και ο στόχος του είναι να αποκτήσει κίπερ με εμπειρία και παραστάσεις από την παραπάνω κατηγορία.

Το φλερτ με τον Φώτη Κουτζαβασίλη δεν κατέληξε σε “γάμο” και ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, οι οποίες είναι εξίσου δυνατές για τον άσο.

Όπως έγραψε το goalpost.gr, ο στόχος είναι από το πάνω “ράφι” και τις τελευταίες μέρες οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί προς τον Ζαχαρία Καβουσάκη, ο οποίος αγωνίζονταν την περσινή περίοδο στον Πανσερραϊκό. Ο 33χρονος πορτιέρε ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, καταγράφοντας 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Για δύο σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάτοικος Σερρών. Συνολικά ο Ζαχαρίας Καβουσάκης έχει 31 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 25 στη Β’ Εθνική και 27 στη Γ’.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Πανσερραϊκό ώστε να προχωρήσουν σε πρόταση συνεργασίας. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και ο έμπειρος πορτιέρε είναι θετικός ώστε να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού Βόλου την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις