Ανατροπή με Νταόπουλο: Ολυμπιακός Βόλου ημίχρονο, Βόλος τελικό…

Απίστευτη εξέλιξη επιφύλασσε το “σήριαλ” Νταόπουλου και το ενδιαφέρον του να αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Ολυμπιακού Βόλου.

Αρχικά είχαμε το e-mail του κ. Νταόπουλου με παραλήπτη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Τσεκούρα, με το οποίο ο Μάγνητας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, εκδήλωσε το ενδιαφέρον ώστε να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η συνέχεια περιελάμβανε συζητήσεις και επαφές, τόσο με τον κ. Τσεκούρα, όσο και με άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Μάλιστα μία εξ αυτών των συζητήσεων έγινε σε δημόσια θέα, στο Κόστα Κάλι, στην Άφησσο.

Ακολούθησε η παρουσία του κ. Νταόπουλου στην «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα με βαρύγδουπες δηλώσεις του, θέτοντας αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην SL2.

Από εκείνη την μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου έχασαν τα ίχνη του και ο αρχικός ενθουσιασμός  μετατράπηκε σ’ ένα τεράστιο ερωτηματικό για τις προθέσεις του.

Τα δύο ραντεβού με τον Δήμαρχο Βόλου, σήμαναν συναγερμό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο καθώς κανείς από το Δ.Σ. δεν γνώριζε για τη συνάντηση, άρα το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν αφορούσαν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν ο κ. Νταόπουλος να επενδύσει στην ΠΑΕ Βόλος και να πάρει μία θέση στο Δ.Σ.. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη σημερινή εκδήλωση κατά την οποία η ΠΑΕ θα παρουσιάσει τις νέες εμφανίσεις και τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, ο κ. Νταόπουλος θα είναι παρών.

Η τελική του απόφαση δεν έχει γίνει γνωστή ωστόσο στον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα τον περιμένουν άλλο και θα κινηθούν με plan b.

Όποια κι αν είναι η εξέλιξη στο σήριαλ «Νταόπουλος», το μόνο σίγουρο είναι πως βαδίζουμε ολοταχώς προς το φινάλε του πρώτου κύκλου….

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις