Ακρόπολη πέντε αστέρων

Ένα ακόμη τρίποντο κατέκτησε η ομάδα του Σέσκλου φτάνοντας αισίως τις 15 νίκες σε 18 αγωνιστικές (σ.σ. 15-3-0) και με μια ακόμη γεμάτη εμφάνιση φιλοδώρησε   με πέντε τέρματα τον Τοξότη. Η ομάδα του Β. Τάχου αύξησε την διαφορά στο +10 από τον 2ο Παγασητικό και +13 από τους 3ους Ν.Α. Νίκης και περιμένει απλά την έκβαση της μεταξύ τους αναμέτρησης για να δει στους πόσους βαθμούς θα είναι η διαφορά έπειτα και από το πέρας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η Ακρόπολη ευτύχισε να πάρει μόλις στο 4’ κεφάλι στο σκορ με τον Γ. Μιχολίτση να κάνει το 1-0 με σουτ εντός μεγάλης περιοχής. Στο 35’ οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μιχολίτση με νέο σουτ και πάλι εντός περιοχής, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Β. Πασπαλάρη κάνοντας το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη ένα γκολ για την Ακρόπολη με τον Παγώνη στο 44’ να αξιοποιεί την ωραία προσπάθεια από την αριστερή πλευρά των Κ. Κολυμήτρα και Β. Κουνή και έπειτα από παράλληλη μπαλιά του τελευταίου ο φορ της ομάδας του Σέσκλου με προβολή διαμόρφωσε το 3-0.

Το Β’ μέρος ξεκίνησε και πάλι με την Ακρόπολη να πατάει γκάζι και στο 52’ ο Παγώνης και πάλι έπειτα από σέντρα του Μιχολίτση δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 4-0 και φτάνοντας τα 15 τέρματα μέσα στην σεζόν. Το κερασάκι στην τούρτα από μεριάς γηπεδούχων έβαλε ο Κ. Κολυμήτρας στο72’ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πασσιά, για να έρθει στο 79’ ο Παραδάκης με προσωπική ενέργεια από τα αριστερά για να σημειώσει το τελικό 5-1 με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία.

Συνθέσεις:

Ακρόπολη Σέσκλου: (Β. Τάχος) Κορέντης, Αξιώτης (72’ Κυριαζής), Β. Κουνής, Φ. Φώτου, Α. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Κ. Κολυμήτρας, Παγώνης (77’ Χρ. Τσούτσας), Αν. Κολυμήτρας (68’ Παπάς), Μιχολίτσης.

Τοξότης: (Θ. Χρυσοχού) Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης (69’ Μαϊστράλλης), Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο, Γ. Βέτσικας Τριχιάς (56’ Τσένα), Κούτσικος (46’ Παπαγιάννης), Παραδάκης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις