Το οικονομικό ποσό που θα ζητήσει ο Βόλος για τον Πάολο Φερνάντες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της sportime, η οποία θίγει το βέβαιο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή του Βόλου, Πάολο Φερνάντες, ο πρόεδρος των κυανέρυθρων ρίχνει τις αρχικές οικονομικές του απαιτήσεις για τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο αθλητικός διευθυντής του δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, είναι ο 24χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος του Βόλου, Πάολο Φερνάντες.

Το βλέμμα του Πορτογάλου μάλιστα έπεσε στον συγκεκριμένο παίκτη μετά το φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Μαγνησίας, όταν και είχε γίνει η πρώτη ερώτηση από πλευράς δικεφάλου στον Αχιλλέα Μπέο.

Τότε, ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλος είχε ζητήσει 1 εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που είχαν ακούσει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν είχε ενδιαφερθεί σε φιλολογικό επίπεδο για τον παίκτη.

Τα δεδομένα όμως πλέον φαίνεται πως έχουν αλλάξει, με τις απαιτήσεις να έχουν πέσει κάτω από το εκατομμύριο, με τον Μπέο να απαιτεί ένα μικρότερο χρηματικό ποσό για να δώσει την καταφατική του απάντηση για την μετακόμιση του Φερνάντες στην Τούμπα και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να τρέχουν.

Φυσικά, τον δικό του ρόλο στην υπόθεση παίζει και το γεγονός πως ο Ισπανός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Βολιώτες και έχει ήδη ξεκινήσει με εκρηκτικό τρόπο τη νέα σεζόν, σκοράροντας μάλιστα στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όντας ο MVP.

Σύντομα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις για αυτή την υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να φορτσάρει προκειμένου να δώσει ακόμη μια λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Φερνάντες να είναι αυτή τη στιγμή ψηλά στη μεταγραφική λίστα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις