Τα “θέλω” του Θεοδοσιάδη στο ερυθρόλευκο γήπεδο – Πού επικεντρώνεται τακτικά

Δύο μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό Βόλου έκλεισε χθες (24/8) ο Σάκης Θεοδοσιάδης, με τον πολύπειρο τεχνικό να έχει ήδη δείξει, μέσω της καθημερινής δουλειάς με τους παίκτες του στις προπονήσεις, αλλά και στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, τι μορφής ομάδα θέλει να παρουσιάσει στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, το σύστημα που φαίνεται να προτιμά και να καταλήγει σε αυτό είναι το 4-1-2-3, με ένα “ανάποδο τρίγωνο” στον άξονα, έναν δηλαδή καθαρό κόφτη και δύο οκτάρια, με δημιουργικές, περισσότερο, αρμοδιότητες.

Δύο είναι τα “κλειδιά” στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει: “Build-up” και συνεχόμενη πίεση ψηλά. Ο κ. Θεοδοσιάδης γνωρίζει πολύ καλά πως έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που συνδυάζει την εμπειρία, με τη “φρεσκάδα”, τα νιάτα και τα γρήγορα κι ακούραστα πόδια του νεανικού του κορμού. Αυτά τα στοιχεία επιθυμεί να εκμεταλλευτεί στο 100%, βάζοντας στο ερυθρόλευκο στιλ παιχνιδιού πολλά τρεξίματα και δύναμη στο αμυντικό κομμάτι και υπομονή και ορθολογικό ποδόσφαιρο στην επίθεση.

Όλα αυτά, φυσικά, με τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων και, συγκεκριμένα, τον κ. Νίκο Τσεκούρα να έχει ήδη προαναγγείλει την πραγματοποίηση κι άλλων μεταγραφών, έμπειρων ποδοσφαιριστών, που θα πλαισιώσουν τη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις