Τα πλάνα της ΑΕΚ ενόψει Βόλου – Προβλέπεται ίδια ενδεκάδα με Λαμία

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της πρεμιέρας φαίνεται πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ το Σάββατο κόντρα στον Βόλο στη Ριζούπολη.

«Λογικά θα δούμε την ίδια ενδεκάδα. Με βάση τις χθεσινές δοκιμές δεν θα παίξει από την αρχή ούτε ο Μουκουντί, ούτε ο Γκατσίνοβιτς, παρότι είναι καλά. Ίσως γίνει μια εσωτερική αλλαγή στο κέντρο, με τον Γιόνσον να πηγαίνει πιο πίσω και τον Σιμάνσκι πιο μπροστά», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης; «Μεταγραφικά δεν έχουμε κάποια εξέλιξη και δύσκολα θα έχουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά. Πάμε προς το τέλος γιατί συνέχεια προκύπτουν παίκτες. Θυμίζουμε πως οι μεταγραφές τελειώνουν φέτος στις 15/9. Η ΑΕΚ περιμένει ό,τι καλύτερο προκύψει, γιατί συνέχεια προκύπτουν ευκαιρίες στην αγορά. Ο Αλμέιδα έχει ζητήσει έναν δεξιό μπακ-χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να κολλήσει σε διαφορετικά σχήματα. Μπορεί όμως να προκύψει και κάτι άλλο».

Θυμίζουμε πως ο Αλμέιδα στην Λαμία είχε παρατάξει την Ένωση με τριάδα στην άμυνα και τον Βίντα βασικό. Τον Κροάτη πλαισιώναν στα στόπερ οι Τζαβέλλας και Χατζισαφί.

Στον άξονα, αμυντικό χαφ ήταν ο Σιμάνσκι με τετράδα στη μεσαία γραμμή τους Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ και Άμραμπατ.

Στην γραμμή κρούσης, ο Αργεντινός επέλεξε δίδυμο με τους Αραούχο και Μάνταλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις