Όλα «μηδέν» στην Καρδίτσα

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες συγκινήσεις, οι Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ την Κυριακή (3/4).
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν λίγο πιο επιθετικά στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, αλλά με εξαίρεση δύο (μικρο)ευκαιρίες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Πρίφτη.

Η πιο καλή στιγμή έμελλε να καταγραφεί στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο τερματοφύλακας των Χανίων βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Υφαντή.

Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη εξακολουθούσαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο παρά το φρεσκάρισμα (μπήκαν οι Τσιλούλης και Πιτταράς), δεν έκαναν πολλές τελικές.

Η μοναδική αξιόλογη φάση μετά την ανάπαυλα έγινε στο 65ο λεπτό, όταν το σουτ του Σκαθαρούδη κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε σε κόρνερ.

Ο Θεοδοσιάδης έριξε στη μάχη μέχρι και τον αμφίβολο Τζέκο, όμως, ούτε εκείνος κατάφερε να φθείρει την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Ως εκ τούτου, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με συνέπεια η Αναγέννηση Καρδίτσας να παραμείνει στη μέση της βαθμολογίας και τα Χανιά να συμπληρώσουν ένα γύρο χωρίς νίκη (σ.σ. τελευταία επικράτηση εκείνη επί της θεσσαλικής ομάδας στα Περιβόλια).

Καλή η διαιτησία του Μιχαηλίδη. Εξάλλου, δεν χρειάστηκε να πάρει απόφαση σε αμφισβητούμενες φάσεις.

Κίτρινες: 32′ Σάββας, 83′ Πιτταράς – 23′ Νύκταρης, 61′ Σάντερσον.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (73′ Τζέκος), Υφαντής (63′ Τσιλούλης), Σκαθαρούδης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης (63′ Πιτταράς).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Δεινόπαπας (67′ Παλιάτσιος), Νύκταρης (71′ Διαμαντόπουλος), Παγώνης, Ιωαννίδης, Χατζηλιάδης (85′ Νάκας), Τσούτσης, Σάντερσον, Γκέσιος.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις