Αγιά Σοφιά-OPAP Arena: Δεν θα γίνουν τα εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου

Δεν θα γίνουν τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά ήταν στο πλάνο. Κάποια προβλήματα που προέκυψαν και καθυστερήσεις, φέρνουν μια μικρή παράταση και πάνε πιο πίσω την ιερή στιγμή των εγκαινίων, που θα σημάνει και την αγωνιστική επιστροφή της ομάδας πίσω στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Η ΑΕΚ, πρέπει να πούμε, ότι το πάλεψε με όλες τις της δυνάμεις μαζί με όλους τους υπεύθυνους του έργου αλλά τα εγκαίνια παίρνουν μια μικρή παράταση. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του γηπέδου και του συλλόγου, προσπαθούν να φέρουν την ημερομηνία των εγκαινίων για το νέο γήπεδο, κοντά στο πρώτο επίσημο ματς. Το οποίο θέλουν να είναι αυτό με τον Ιωνικό τον προσεχή Οκτώβριο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όταν όλα θα είναι έτοιμα εντός γηπέδου και εκτός, αλλά και απολύτως ασφαλή. Στόχος λοιπόν είναι να υπάρξει αρχικά η εκδήλωση των εγκαινίων σε μια λαμπερή βραδιά ιστορίας και κοντά σε αυτή τη στιγμή, να ακολουθήσει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

aek365.org

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις