Βοσνιάδης: «Η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο»

Αναμενόμενη ήταν η εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας, όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως οι παίκτες του προέρχονται από μία απαιτητική προετοιμασία και είναι φυσιολογικό να μην παρουσιάζονται φρέσκοι. Στην έναρξη όλα θα είναι όπως πρέπει, διαβεβαίωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης και κάλεσε τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Πρώτο παιχνίδι μετά από ένα κοπιαστικό δεκαήμερο. Είναι φυσιολογικό η ομάδα να μην έχει φρεσκάδα. Είδαμε κάποια πράγματα.

Έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το σημαντικό είναι τα παιδιά που ήρθαν τώρα να προσαρμοστούν γρήγορα και κυρίως οι νέοι.

Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί βρισκόμαστε στην 20η μέρα, θα παρουσιαζόμαστε πιο σίγουροι, πιο φρέσκοι, με καλύτερες συνεργασίες, κυρίως στην επίθεση. Πάντως, είχαμε καλά διαστήματα, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε με κλειστές άμυνες αλλά και με ανοιχτούς χώρους.

Σιγά-σιγά θα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές χρόνους, θα μεγαλώνουν και τον χρόνο συμμετοχής και πιστεύω όταν με το καλό υπάρξει έναρξη, που δεν ξέρουμε προς το παρόν πότε είναι, η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει.Είμαστε αισιόδοξοι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έτσι θα πάει μέσα στη χρονιά»

Για τα χαφ που πατάνε περιοχή, όπως φάνηκε στο ματς από τις παρουσίες των Μέτσε και Γαβριηλίδη: «Του Γαβριηλίδη είναι ο τρόπος παιχνιδιού, είναι ένας παίκτης που τρέχει ακατάπαυστα. Είναι πολύ υψηλά τα στάνταρτ του, μπαίνει με πολύ ψυχή στην περιοχή και μπαίνει σε όλες τις φάσεις. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο και το έχουμε ανάγκη. Είναι σημαντικό να μπαίνουν παίκτες από πίσω στην περιοχή και να μην φοβούνται. Υπάρχουν και άλλα παιδιά με αυτά τα στοιχεία, όπως ο Τσουκαλάς και ο Παναγιωτίδης που μόλις επιστρέψουν θα είναι ένα συν για την ομάδα.Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε. Στόχος μας να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι.

 

Για τους Τσουκαλά, Παναγιωτίδη και Μπάλλα που δεν αγωνίστηκαν ο τεχνικός της Νίκης διευκρίνισε πως είχαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και προληπτικά έμειναν εκτός.

Για το επόμενο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον κόσμο της ομάδας: «Σιγά σιγά μαζεύεται ο κόσμος. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέποντας την ομάδα και εφόσον του αρέσει αυτό που βλέπει πιστεύω πως θα μεγαλώνει η προσέλευση. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος απ’ έξω να την σπρώξει για να έχουμε μία καλή κατάληξη και να πετύχουμε τον στόχο μας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις