Άγριος ξυλοδαρμός τα μεσάνυχτα στη Νέα Ιωνία: Της χτυπούσε το κεφάλι στον δρόμο

Η κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου νεαρού έσωσε την 39χρονη από τα χέρια του συζύγου της – Της έριχνε γροθιές με απύθμενο μίσος, ενώ προσπάθησε να της σπάσει το κεφάλι στο οδόστρωμα 

Αγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σοκάρισε τη Νέα Ιωνία χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στις 00:30 μία γυναίκα, ηλικίας 39 ετών, έπεφτε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα χτυπημένη από τον σύζυγό της, που με απύθμενο μίσος της έριχνε γροθιές έξω στον δρόμο, λίγα μέτρα δίπλα από καφέ – μπαρ στην περιοχή Ελικοδρόμιο. Η μανία του ήταν τέτοια, που τη χτυπούσε αδιάκοπα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταρρεύσει αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Παρέα θαμώνων της καφετέριας, που σηκώθηκε από τα τραπέζια και βγήκε έξω, ακούγοντας τα ουρλιαχτά πόνου της γυναίκας, άρχισε να του φωνάζει να σταματήσει. Ο 41χρονος, σύμφωνα με μάρτυρες, έπιανε τη γυναίκα από το κεφάλι και τη χτυπούσε στο οδόστρωμα. Νεαρός πελάτης του καταστήματος έτρεξε αμέσως να τον σταματήσει.

«Άφησέ την. Θα τη σκοτώσεις. Θα την πνίξεις», φώναζε ο συνειδητοποιημένος νέος, προσπαθώντας να χωρίσει το ζευγάρι και να σταματήσει το επεισόδιο, πριν συμβούν τα χειρότερα. Ο 41χρονος βλέποντας πως συγκεντρώνεται στο σημείο κόσμος τράπηκε πεζή σε φυγή. Όμως, κυνηγήθηκε από τον νεαρό και άλλους περίοικους που τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια η Αστυνομία τον συνέλαβε, δυο οικοδομικά τετράγωνα πιο πέρα, κοντά στο Κολυμβητήριο.

Την ίδια στιγμή άλλοι κάτοικοι της περιοχής καλούσαν σε βοήθεια τις αρχές και το ΕΚΑΒ Βόλου. Μία κοπέλα ήταν δίπλα στην 39χρονη και προσπαθούσε να της δώσει δύναμη και κουράγιο. Της ζητούσε να κάνει υπομονή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Η άτυχη γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο, ενώ γύρω της μία λίμνη αίματος μαρτυρούσε τον εφιάλτη, που είχε βιώσει λεπτά νωρίτερα.

Ξεσπούσε σε λυγμούς μέσα στα αίματα

Η γυναίκα ήταν σοβαρά χτυπημένη, αιμορραγούσε και ταυτόχρονα ξεσπούσε σε λυγμούς. «Ειρήνη μου, Ειρήνη. Οχι Ειρήνη», φώναζε η κοπέλα βλέποντας πως η 39χρονη έχανε τις αισθήσεις της, φοβούμενη για τα χειρότερα.

Δίπλα της διερχόμενοι και περίοικοι σοκαρισμένοι και αποσβολωμένοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν.

Είναι άγνωστο πώς ο 41χρονος τη χτύπησε τόσο σοβαρά με τα χέρια του. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως χρησιμοποίησε σιδερογροθιά, όμως δεν επιβεβαιώνονται.

Δύο πολίτες προσφέρθηκαν να μεταφέρουν την τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ άλλοι τους απέτρεπαν. Βλέποντάς τη σε τραγική κατάσταση, έλεγαν «να έρθει το ΕΚΑΒ. Να έρθει το ΕΚΑΒ. Μην τη μετακινείτε».

Πλήρωμα ασθενοφόρου παρέλαβε τη γυναίκα και τη διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο κόσμος όμως παρέμενε στο σημείο για ώρα μετά, μην μπορώντας να ξεπεράσει το σοκ.

Εξοργίστηκαν κάτοικοι της περιοχής

Μάρτυρες ανέφεραν πως κάτοικοι άκουγαν τους θορύβους από τις γροθιές που έριχνε ο 41χρονος και τις φωνές της απελπισμένης γυναίκας, όταν βγήκαν αναστατωμένοι έξω από τα σπίτια τους.

Στην αρχή νόμιζαν πως επρόκειτο για άλλο ένα επεισόδιο με τσακωμό. Στην πορεία, όμως, λαχτάρησαν βλέποντας τη τραυματία πεσμένη αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

«Αυτό δεν θα περάσει έτσι», φώναζαν. Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ την ίδια ώρα κάτοικος έπλενε με το λάστιχο το οδόστρωμα από τα αίματα. Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι φοβήθηκαν και για τα παιδιά, τρία ανήλικα, που ήταν στο σπίτι. Προβληματίζονταν μήπως ο 41χρονος ξεσπούσε και σε αυτά. «Πάτε στο σπίτι, πάτε στο σπίτι», προέτρεπαν την Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν το περιστατικό το ζευγάρι βρισκόταν στο καφέ – μπαρ. Ηταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόταν το μαγαζί από το σπίτι του που είναι στη Νέα Ιωνία.

Προφανώς λόγω παρεξήγησης ο 41χρονος έφυγε από το μαγαζί. Σε λίγη ώρα, όμως, όπως αναφέρθηκε, επέστρεψε αποφασισμένος, έβγαλε έξω από το μαγαζί την 39χρονη και την οδήγησε μερικά μέτρα πιο κάτω, στη διασταύρωση της οδού Μελίνας Μερκούρη με Ιμβρου ώστε να μην υπάρχει δίπλα τους κόσμος.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατήθηκε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε ράμματα στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της.

 

Δεν θέλει ποινική δίωξη του δράστη η παθούσα

Παρά το θλιβερό περιστατικό, που θα μπορούσε να της έχει στοιχίσει τη ζωή, η 39χρ0νη σε κατάθεσή της στην Αστυνομία φέρεται να δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της και ότι θέλει να ακολουθήσει ποινική διαμεσολάβηση.

Υποστηρίζει πως πάνω στον τσακωμό ο 41χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το ίδιο υποστηρίζει και ο δράστης αρνούμενος τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που προκάλεσαν σοκ στη γειτονιά.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση και στη δικογραφία της υπόθεσης να επισυναφθεί το ιατρικό πιστοποιητικό για τον τραυματισμό της γυναίκας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις