Τρίτο “no goal” για τον Ολυμπιακό Βόλου

Χωρίς γκολ και τρίτο συνεχόμενο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι, 0-0, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, συμπληρώνοντας τρίτο συνεχόμενο αγώνα χωρίς να πετύχουν αλλά και χωρίς να δεχθούν τέρμα.

Η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση στο δημιουργικό και στο επιθετικό κομμάτι και σύντομα αναμένονται κινήσεις από την διοίκηση της βολιώτικης ομάδας, ικανοποιώντας τα «θέλω» του προπονητή.

Μέτριο από πλευράς θεάματος το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, πίεσαν ψηλά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου, υστερούσε στην τελική πάσα που θα δημιουργούσε την κλασική ευκαιρία. Στο 15’ ο Διαμαντόπουλος απείλησε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ με τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας η προβολή του Κόλα από κοντά δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι χτυπώντας στην κόντρα είχα δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθούν με πρωταγωνιστή τον Μπατζώνη. Στο 20’ ο Καβουσάκης είπε «όχι» στην κεφαλιά του, ενώ στο 28’ το σουτ του ποδοσφαιριστή του Εθνικού πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές έβγαλαν εντελώς εκτός ρυθμού τις δύο ομάδες, με το τελικό 0-0 να έρχεται «σβηστά».

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Ψιάνος, Ακριβόπουλος, Σκοπελίτης, Κόλα, Καρατσόλης, Ντινιωτάκης, Αναστασίου

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κυρίτσης, Σιουμουρέκης, Σταμπουλής, Καμπέρης, Κόφφας, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Κατσαγεωργίου, Γαλανόπουλος, Λάμπος, Σκούρας

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Κωτσαρίδης, Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάλντι, Μαργαρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χατζημπουργάνης, Τόσκας, Ξυδούς, Ζουκάν, Τρούμπαλος, Γκιώνης, Δαλαμήτρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις