Μάνατζερ Φερνάντες: Δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ

Ο Αλμπέρτο Γκοντίνες, μάνατζερ του Πάολο Φερνάντες, έλαβε τελεσίγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει οριστικά τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του Ισπανού ποδοσφαιριστή μέχρι σήμερα (12/9) το βράδυ.

Ο ατζέντης του προφασίζεται προτάσεις άλλων ομάδων, αφήνοντας παράθυρο και για ελληνικές. Η πλευρά του παίκτη ζητάει για συνεργασία ετήσια πάνω από 500.000 ευρώ, ενώ στον Βόλο παίρνει κοντά στις 150.000 ευρώ.

Σε συζήτηση που είχε με τον Κώστα Πετρωτό ο Αλμπέρτο Γκοντίνες ήταν κάθετος: «Όχι, δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει στη μέση άλλη ελληνική ομάδα ή ισπανική γιατί ακούστηκε και για ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ, απάντησε «θα δούμε». Αυτή η τοποθέτηση ενισχύει την φημολογία ότι για τον Φερνάντες επιχειρείται σφήνα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Χθες το απόγευμα ο μάνατζέρ του ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε τον Φερνάντες από κοντά να πραγματοποιεί μία γεμάτη εμφάνιση. Αμέσως μετά μετέβη στην Λεωφόρο φια να δει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να είχε συζητήσεις με ανθρώπους των δύο ομάδων.

Καταλήγουμε ότι υπάρχει διαφορά του ατζέντη του με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν αρνείται ότι υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ελληνικές και ισπανικές.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις