Λάκης Μπακάλης: Δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα ο Ρήγας

Πολύ δύσκολο, χαρακτηρίζει ο Λάκης Μπακάλης το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, σε δήλωσή του στο goalpost.gr. Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου εκτιμά πως φέτος θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να έχουν γεμάτα ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάκης Μπακάλης στο goalpost.gr:

“Αρχικά, να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Εύχομαι, από την πλευρά μας, να ξεκινήσουμε καλά. Δουλεύουμε καθημερινά, για να βελτιωνόμαστε και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, με πολύ καλές ομάδες, με γεμάτα ρόστερ που έχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί μέχρι και στη Σούπερ Λιγκ.

Η πρεμιέρα, για εμάς, θα είναι πολύ δύσκολη, όπως γενικά και το ξεκίνημά μας. Συγκεκριμένα, τις πρώτες έξι αγωνιστικές, έχουμε τέσσερα εκτός και δύο εντός έδρας παιχνίδι με πολύ καλές ομάδες. Το παιχνίδι με τον Μαγνησιακό θα είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για την ομάδα με τις περισσότερες και τις πιο αξιόλογες μεταγραφές, μέσα στο καλοκαίρι. Σε μία πρεμιέρα, όλα είναι ανοικτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε διάρκεια, να είμαστε πειθαρχημένοι αγωνιστικά και πιστεύω πως όλα μπορούν να κυλήσουν καλά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις